måndag 31 mars 2008

Hemma igen från South Fork

Det är åter måndag och "Lucy" är hemma från South Fork. Jajemänsan, jag var Lucy med löshår, knuten kråsblus i midjan, tighta jeans och pumps. Maken var Bobby, med färgat svart hår och ett underbart stort krull efter pyssel från min sida med locktången. Värdparet var JR och Sue Ellen, och pappsen var Ray och mamma en härlig Sue Ellen med blå makalöst ful dress med de största axelvaddarna jag sett. Värdparet hade planerat allt i minsta detalj, allt från registreringskyltar på bilarna på garageuppfarten, till drinkbord, familjefoto och räliga blomsteruppsättningar i aprikos och orange. Barbord, med kristallkaraff (mkt viktigt) och Bourbon i glasen hela kvällen. Många underade vad det bjöds på för mat under Dallas kvällen och jag kan säga det var suuuuuuper gott!! Vi började med jalapeño poppers, majssalsa och ribs. Sedan bjöds det på Texas nationalrätt Chilli, som är en gryta med nötkött, chilli och goda tillbehör som bönor, ost, lök, guacamole, majskolvar och majsbröd. Vi avslutade med världens godaste pecannöt paj med underbar gammaldags vaniljglass. Vilken höjdarkväll! Nu är det bara att börja fnula på vad maken och jag ska göra, det är vår tur att stå för partyt nästa gång! Det kommer bli svårt att matcha den här kvällen kan jag säga. Men vi har ju några månader på oss att fundera....
X
Jaha, och vad visar man för bilder till det här inlägget. Ja, så roligt ska vi inte ha det att jag visar bilder från i helgen. Haha! Men vad kan man dra för paralleller mellan South Fork, en försupen Sue Ellen och underbart fult 80-tal. Inget som jag kommer på : ) Så det får bli en bild från vardagsrummet. Efter omöblering i sovrummet har min favvis spegel fått flytta ner en våning och förgyller nu väggen ovanför soffan.
X

Jag tycker det blev riktigt bra. Spegelns och soffans färg håller precis samma gräddiga vita ton och bjuder in till en vacker sittplats.


Tänk på att speglar kan använadas på olika sätt. Inom feng shui talar man om att arbeta med speglar med försiktighet. Jag tänkte gå in på detta lite noggrannare en annan gång. Men något som är härligt är att en spegel fördubblar det vackra! I vårt fall har den förstorat rummet och ger rymd!
X
Önskar er en go start på veckan... Nu känns det som våren är på väg! Jihoo!

Jannice

fredag 28 mars 2008

Massor med Fest

Då var festligheterna över, kan man tro, men det bästa är att de bara forstätter. För ikväll blir det 30 och 40 års kalas, och imorgon är det temafest med familjen. Vi har det 3 gånger om året. Jag, maken, bror, svägerska, mamma och pappa. Det är upp till respektive par att hitta på ett tema och sen köra en fest i detta tecken en helkväll. Allt från look till mat, musik och inredning. Och då min bror och svägerska är något yngre är de precis inne i att "catcha up" gamla avsnitt av....
X
I början av veckan ramlade denna underbara inbjudan in....
X
Det är början av 80-talet och som alltid skiner solen över Dallas, Texas. En liten bit utanför stan ligger ranchen Southfork med sina vackra vyer och imponerande bostadshus. Under ett gult parasoll ligger Sue Ellen i sin djupt urringade och högt skurna baddräkt och sippar på sin fjärde vodka tonic medan hon håller ett öga på John Ross som plaskar i den väl tilltagna poolen. Hon ropar på husan Teresa och ber henne ta in John Ross för mat och nattning. Eftermiddagen börjar övergå i kväll och en dimgrön metallic-Mercedes med registreringsskylt ”EWING 3” svänger in framför huset. Det är JR som kommer hem efter en dag med många lyckade skumraskaffärer. Han går fram till sin fru i solstolen och säger med ett leende ”Ska du inte gå upp och göra dig i ordning för middagen? And by the way honey, your a little too old to be running around without your clothes on” innan han går in i huset och drar igen skjutdörrarna efter sig. Sue Ellen följer strax efter.

Hahaha... det var inledningen. Den fortsätter i samma stil och är det inte underbart?! Det blir Dallas tema!! Ska bli superkul, men vem ska man vara tro? Alla tips om kläder och rolig outfit emot tages tacksamt! : ) Det roliga är att när vi väl ringer på ytterdörren hos varandra, är alla så förväntasfulla och ofta så "fula" att vi faller i gapskratt innan vi ens sett varandra.
X
Som sagt temat är och har varit fest i några dagar. Så varför inte visa gårdagens dukning:
X

Spets ihop med kontrasten svart gillar jag... det blir spännande att blanda stilar. Och dukningen blir inte så feminin som den blivit med vita eller pastellfärgade servetter.


X
Kolla in den underbara texten på servetterna :) "Ursäkta eventuella katthår i maten". Har fått dem av goda vänner. Roliga!

Idag på morgonen såg det ut såhär... Hur skönt är det inte när man tar tag i disk och stök innan man går och lägger sig. Det blir liksom en "gratis bra start på dagen" effekt.
X
X
Denna vackra bukett fick jag av bror och svägerska. Underbar!
X
Förresten ett gott vintips till helgen är:
  • Graham Beck, Shiraz och Cabernet Sauvignon från Sydafrika 2006. 69:
  • Castillo de Molina Cabernet Sauvignon från Chile 2006, kring 90:- SUPERGOD!

X

Båda passar kanonbra till lamm i alla konstelationer, som är populärt just den här säsongen på året! Man passar även till en lite "maffigare rätter".

X

Vill passa på och tacka för alla fina ord som skrevs på gårdagens inlägg. Ni är för söta! Det värmer verkligen! Jag hoppas ni alla sett mitt svar och att ni känner hur mycket jag uppskattar era rader, bloggar och besök - TACK!
X
Trevlig helg på er!
Kram
Jannice
X

torsdag 27 mars 2008

Minimalistisk stil

På begäran, kommer idag tips på hur du kan få ditt hem till minimalistiskt. En stil som oftast förknippas med stelt och tråkigt, vilket är fel, fel, fel!

X

Luftigt yta

Inredningen ska vara enkel och luftig. Här gäller stora, öppna ytor, oftast i vitt. Känslan är ombonad, men samtidigt avskalad och modern och sparsam på detaljer och möbler. Dessutom är det att av stor vikt att hålla sig till en färgskala, för att skapa så få intryck som möjligt. Möblerna är oftast stora, mjuka soffor i beige, grått, vitt eller svart. Använd bara några möbler, enkelfärgade utan mönster. Det viktiga att tänka på här är att inte förlora kontrasten i inredningen.



Textilier
Eftersom stilen som helhet är ganska så enkel och välmatchad kan man ta ut svängarna lite mer på textilierna, som mönster på kuddarna i soffan. Man kan även experimentera med textur, med exempelvis ullplädar, kuddfodral i päls och skinnimmitation, för att "ombona" känslan i rummet. En tjock ryamatta passar utmärkt på golvet.
X


Vita väggar
Kulören på väggarna är oftast vit, som ger ett stilfullt intryck. Andra färger än just kritvitt är förekommande till viss mån men vanligtvis är det denna basfärg man brukar hålla sig till. Det ger det minimalistiska rummet sin klang och öppenhet. Då ofta konst, enstaka stora tavlor gör sig bra i en minimalistisk stil är det fint att låta väggarna vara vita, och låta konsten och möblerna tala. Tänk gallerier.... det är inte för intet de har vita väggar. Inredningen följer oftast en fyrkantig form och utmärker sig genom att vara funktionell, praktisk och fri från plotter. Allt för att ge en så avkopplad känsla som möjligt.



Träslag
Valnöt och lite mörkare träslag är ofta vackert till den annars vita och lite stela inredningen. Den ger värme till det minimalistiska.

X
Ytor
Ytorna är grunden till stilen, det viktiga är att funktionella objekt utgör en dekorativ effekt. Det minimalistiska sättet passar bäst på rum som är något större, eftersom rummen ofta har den yta som krävs för att förmedla den grundliggande känslan av minimalismen.

X



Idag unnar jag mig massor av lyx - det är min födelsedag : )

Så jag;

1 - äter frukost i sängen och läser min goa bok

2 - har städerska hemma

3 - går en långpromenad och köper något mumsigt på konditoriet

4 - tänder en brasa och tar en kaffe till det mumsiga

5 - har bjudit hem familjen på middag och det blir supermysigt.
X
Önskar er en fantastisk dag, för det ska jag ha :)

Kramar
Jannice

onsdag 26 mars 2008

Inspiration från naturen

Idag vill jag ta tipsa om något som kan hjälpa till när man inreder där hemma. Varför inte ta fasta på en vacker bild från naturen, ett vackert material, en vacker sliten yta på en gammal målad träsoffa, och sedan utgå från den när man inreder. Naturens färger är alltid i harmoni med varandra och blir alltid rätt. Så enkelt är det. De här vackra bilderna har inspirerat mig de senaste veckorn. Bilderna är från Bo Bedre.
X


Underbart hem, med en härlig stilblandning av gammalt och nytt!
X

Färger i harmoni och kontraster i form av material och kulör.


Imorgon blir det ytterligare en inredningsstil i min nystartade serie om stilar.
Jag hoppas vi ses då, Jannice

tisdag 25 mars 2008

Tallrikshylla

Då var påsken över och allt återgår till det normala igen. Vi har haft en fantastiskt skön och lååång helg. Bara varit hemma själva, lagat god mat, ätit frukost i sängen, läst och gjort en hel del fix här hemma. Härligt att ibland ta en paus från alla "måsten" med högtider och middagar.
X
Och vet ni vad... jag har hittat den!! Hade tidigare i veckan fått tips från min gulliga vän att det eventuellt skulle finnas det jag letade efter. Så jag och maken åkte en runda för att göra ett besök hos hos Marie som äger
Slottstallet och vad stod inte där och väntade på oss, om inte en fantastiskt vacker tallrikshylla!! Nyproducerad, fast i gammal stil. Helt i min smak!! Och självklart blev det köp! Nu är äntligen matsalsdelen komplett (så när som på ett par plexiglas stolar "Louis Ghost" från Kartell, men det är ju en småsak, hihi).
X
Vad tycker ni? Blev det inte fint!? Nu blir det ut och leta vackra, udda tallrikar och föremål att placera i den lilla godbiten. Så länge, får några av våra favoriter samsas på hyllan.
X






Hoppas ni är utvilade och får en härlig start på veckan!!

Kram

Jannice

torsdag 20 mars 2008

Påsk

Påsken är här med allt vad det innebär. Ikväll kommer det väl små söta påsk kärringar och ringer på. Har laddat upp med ett stort påskägg på köksbordet. Ska försöka låta bli det, så det är något kvar till småttingarna.
X
Det har varit lite svårt med påskris här hemma i år då vi blivit med katt. Han fullkomligt älskar fjädrar. Men det är lite påskris utplacerat här och var. Soffbordet pryds med en vas fylld med påskris och en ranunkel.


Det här vackra ägget fick jag på min tjejkväll förra veckan! Sötisar :) Nu hänger det i köksfönstret och glittrar och jag kommer aldrig vilja ta ner det.

X
Kom ni ihåg när jag skrev att jag handlat på Lisbeth Dahl i Köpenhamn... Dessa ägg var ett av mina inköp. Vackra i duvblått och gult. De fick hänga i fönstret och förgylla matsalsplatsen. Tyvärr blev det ingen bild på mina påsk fönster med ris och pynt, blir kass i motljus :(



Kolla in de underbara spetsbanden... Åååååå så sött!



Kanske ligger det en systemkamera i påskägget thihi; )



Glad påsk på er alla! Hoppas ni får riktigt många påskpussar och ägg fyllda med det ni önskar er. Själv drar jag till blåkulla ikväll, men jag lovar att vara tillbaka EFTER HELGEN ; )

X


Kram Jannice

onsdag 19 mars 2008

Kreativitetsrum

Idag visar jag er bilder från vårt arbetsrum, kontor och ateljé. Rummet fungerar till allt. Här bloggas det, sys, målas och pysslas. Skönt att ha ett rum där kreativiteten får flöda fritt! De jag visar idag är den ordningsamma sidan - KONTORET: ) Ja, ja, jag erkänner, den andra är ganska så ordningsam den med *skratt*
X


Vi hittade inget snyggt skrivbord som höll rätt mått. Så vi köpte helt enkelt en vit köksbänkskiva för att få det att stämma med rummet. Med 4 ben och en hurts blev det komplett. Allt från IKEA. Stolen är köpt på auktion.


Så här kan det se ut när jag bloggar. Om jag inte sitter på nedervåningen, i sängen, i kökssoffan, i tv soffan :) Ja, datorn den följer mig. Men sedan vi fixade till arbetsrummet har jag hållt mig på "kontoret". Resten av kreativitetsrummet får ni se en annan gång :)



Denna perfekta komihåg hållare på kedja är en favorit. Den går att beställa av mig. Kedjan är en meter och innefattar 10 klipps. Priset är 100:- inkl frakt. Är du intresserad, maila mig på simplicity@live.se

X
Nu är snön äntligen borta här :) Blev lite orolig igår, man hade ju nätt och jämt tagit fram de små ballerinaskorna i hopp om att våren var på väg, men vad händer, snöflingor stora som dassalock singlar ner!! Blir så less!

X

Ses imon!

Jannice

X

tisdag 18 mars 2008

Rum för själen

Alla har vi perioder i våra liv då det kan bli lite för mycket. Det kan vara jobb, för högt ställda krav, för mycket JA till saker och för lite JA till dig själv och din kropp.
X
Idag vill jag ta upp inredningens betydelse för vår hälsa. Att den inre världen och den yttre går hand i hand. Gör du några förändringar i det yttre påverkar det även ditt inre. Om du omger dig med fridfulla och harmoniska ting blir du harmonisk själv. Ju mer stress vi utsätts för i samhället, desto viktigare är det att vi omger oss med saker som vi mår bra av.
X
Hur vi kan då förbättra vår livssituation, undvika stress, och till och med utbrändhet, genom yttre faktorer? Börja med det enkla:
  • Vädra ofta.
  • Köp hem krukväxter.
  • Satsa på milda, lugna färger.
  • Ta promenader bland klippor eller på stenar.

Nedan ger jag dig ytterligare tips på hur du kan stressa av med den österländska läran, Feng Shui:

Ordning och reda

Sortera, rensa ut och släng. Ju mer ordning och reda du har därhemma (och på kontoret), desto lättare är det för hjärnan att slappna av.

Naturföremål

Växter, ett akvarium eller varför inte stenar eller snäckor. Alla föremål som kommer från naturen hjälper oss att varva ner.
X
Omge dig med goda dofter

Bra dofter vid stress är lavendel, sandelträ och romersk kamomill. Vid utbrändhet kan man prova geranium, tall och enbär.Ta hjälp av symbolhandlingar. Duscha efter en jobbig dag - för att skölja bort stressen. Bestäm att sovrumsdörren markerar vila och kärlek. Sätt upp en tavla som föreställer lummig grönska eller en stilla sjö. Forskning visar att ansiktsmusklerna slappnar av och att blodtrycket och pulsen sänks när vi tittar på sådana bilder.

Vandra på klippor och bland stenar

Bergets koncentriska energi hjälper oss att fokusera samtidigt som det lugnar oss. Och promenadens lugna takt får dig att komma i takt med dig själv.

Välj lugna, milda färger

När du är slutkörd ropar kroppen efter milda och varsamma yin-färger. En av de bästa färgerna när du balanserar på gränsen till utbrändhet är milt rosa. Men beige, ljusgrönt och lila är andra bra exempel.
X

Bosse är frid och balans i livet, och skiter fullständigt i att han inte får ligga på köksbordet ; )

Ha en skön tisdag!

Kram
Jannice

X

måndag 17 mars 2008

Underbara män

Då var man hemma igen efter härliga och inspirerande dagar. Jag svävar som på rosa moln och längtar redan till nästa tillfälle. Det är väl skönt, när man hittar magkänslan för något!
X
Måste berätta en sak. Igår när jag var på väg hem, ringde maken. Han satt i bilen med sin vän(med samma namn ;) och vet ni var det var på väg????? Till Höganäs Keramiks outlet??? Hahaha, som jag skrattade. Har helvetetet frysit till is medan jag var borta? Har jag missat något stort som hänt mänskligheten, och speciellt männen? Hihi.. och när jag kom hem låg detta på bordet. Så lite shopping hade de allt fått till. Saken är den att jag tidigare hade gjort en konsultation hos hans vän, som då behövde lite saker för att höja inredningen. Visst var det sött!? Hade gärna velat vara en grå mus, när de stod där i butikerna och vände på ljuslyktor, servetter, och argumenterade för färg och form ; )
X

Marimekko servetter, smörknivar och en Hartmankastrull skymtar i bakgrunden.

Måste tyvärr ta tag i lite arbete här, så idag blir det kort inlägg. Hoppas ni får en underbar start på veckan. Själv ska jag (efter denna dag) försöka ta igen mig, har varit lite mycket en tid.

X
Vi ses imon, stor kram på er

Jannice
X

fredag 14 mars 2008

Tyget jag vill ha

Jo, då har ni allt varit nyfikna på vad som gjorde mig så glad. Det är nämligen så att när jag letade tyg till kökssoffan hittade jag ett vackert mönster på Åhléns som hette Tea time. Frågade om inte det skulle komma i metervara, men de sa nej. Besviken luffsade jag hem...
X
Mot min förvåning när jag strosade runt härom dagen fick jag se kuddar i skyltfönstret med just detta tyg!! Ååååå... jag hoppade in i butik, och mycket riktigt det hade kommit. Fanns tom färdigsydda kuddar att köpa. Men smålänning som jag är, köpte jag tyget och sydde själv, och så här fint blev det.
X



Ha en underbar helg... Det skär lite i hjärtat att veta att man kunde varit på Mello i Globen på lördag, men må bäste man (kvinna Charlotte Perrelli) vinna!!



Kram på er
Jannice


X

torsdag 13 mars 2008

Dags igen

Då var det dags igen för mig att resa bort några dagar för att fortsätta att följa mina drömmars mål :) Jag har längtat efter att denna dag ska komma som ett litet barn (hihi) även om det har varit lite att pyssla med sedan sist. Imorgon är det maken som fixar med inlägget i bloggen, men det gick ju bra sist! Passar på att önska er en trevlig helg, för det ska jag ha. Imorgondagens inlägg får ni se vad jag hittade förra veckan som gjorde mig strålande glad!
X



Passar på att erkänna att det varit lite si och så med besök på era goa bloggar den senaste veckan, men jag ska ta igen det nästa vecka! Tills dess sköt om er!
Kram Jannice

X

onsdag 12 mars 2008

Lantlig romantisk stil

Tänkte ta upp lite olika stilar i bloggen. Vad som karaktäriserar dem, och hur man med enkla medel kan skapa ett hem som genomsyras av denna stil. Vi börjar med den Lantligt romantiska stilen. Tänk att få ha en sommarstuga och flippa ut totalt i denna romantik ; )
X
Med skavda möbler, vitt och inslag av mjuka pasteller skapar man enkelt en denna stil. Färgskalan är hämtad från havet och kusten och inspireras av förra sekelskiftet.

X


Bild: a mouse in a house foto:Randi Måhl

Bild: Sia


Så här fixar du stilen:

Färgskalan
Färgskalan går i vitt, gräddvitt och bleka pastellnyanser av blått, lila, grönt och beige och härstammar från känslan av närheten till havet. Färger som ofta ger lugn och som samtidigt skapar en ljus och ombonad miljö.


Skavda möbler
Välj vita och gräddmålade möbler, gärna med klädda sitsar eller tillhörande kuddar i lantlig stil. Blanda gärna gamla möbler med nya, för att få en personlig stil på hemmet. Tänk på att möblerna gärna ska ha ett slitet och skavt utseende. Med andra ord, när du målar där hemma behöver inte resultatet bli perfekt.


Bild: Sia

Blanda textilier

Matchningen är inte det viktiga, blanda med fördel stormönstrat, randigt, rutigt och blommigt. Det viktiga är att hålla sig till en och samma färgskala. På tapetfronten passar diskret romantiska eller randiga tapeter i blått och vitt. Även dova toner av grönt och rött passar fint till den annars dominerande vita intredningen.

Kuddar med lantliga detaljer
Blanda friskt mellan material som virkat, stickat och lappteknik. Kuddarna får gärna vara dekorerade med brodyr.


Bild: Green Gate

Övriga detaljer

  • Trasmattor
  • Kökssoffa ger en lantlig härlig Carl Larsson stil
  • Tallrikshylla
  • Öppen spis
  • Tänk romantik
  • Blombuketter på bordet
  • Tennföremål
  • Fattigmanssilver
  • Detaljerna präglas av lantlig nostalgi
  • Blommiga proslinskoppar
  • En katt *skratt*


Bild: Sia


Nedan finner du exempel på några sajter där du finner möbler och inredningsprylar, som talar för en lantlig romantisk stil:







Hoppas ni gillade inlägget, nästa gång blir det någon annan stilskola. Den här lilla godbiten till sminkväska från Green Gate njuter jag av här hemma. Så söt!


Vi ses imon! Kram Jannice

tisdag 11 mars 2008

Små saker

Igår visade jag er vackra bilder på kök. Men man behöver inte byta ut allt för att trivas. Med små medel kan man piffa upp köket, i väntan på den stora renoveringen. Eller då man bara ha längtan efter att få styla till det lite.
X
Ett sätt är att pigga upp köket är ju dessa godbitar. Underbara Rice har gjort färgglada disktrasor. Endast 29:- för 6 st. Kanonpris! Okej kanske inte lika effektiva som Wettex, men bra mycket snyggare! Och just nu pryder de vasken hemma hos oss.
X


De finns även i rött och ljusblått.



Andra ting som höjer stämningen i köket är dessa bedårande brödkorgar, även dem från Rice, 35 kr/st. Varför inte fylla dem med ägg till påsk? Eller ha frukt i dem? Tänk gula citroner i den turkosa så läckert till övrig vit inredning!!


Imorgon blir det premiär för min nya kategori bland inläggen - inredningsstilar.

Nyfiken? Hoppas vi ses imon!

Jannice

måndag 10 mars 2008

Vackert kök

Åter måndag. Denna veckan är det mer saker än tid. Hua, så min "att-göra-lista" ligger här brevid datorn och ler så fint mot mig. Älskar listor!! Härligt att skriva ner allt och beta av en sak i taget...
X
Helgen var fantastisk skön, det blev god mat, bio, tavelköp (inte jag men mamsen slog till... det kommer i senare reportage - ni ska få se!!). Igår blev det shoppingrunda med goda vänner, som kunde slutat i Umeå, efter det att vi kört fel ett antal gånger! Vi konstaterade iaf att 3 välutbildade människor i bilen har absolut ingenting med lokalsinne att göra. Vi skulle hämta upp min make, var på vi körde fel 4 ggr innan vi kom fram för att plocka upp honom. Hahah... som vi skrattade. Kanske var det komplott av chauffören för att slippa alla inredningsbutiker? *skratt* En dag med inredningsbutiker i sikte, lunch och fika, underbarbart! Det var verkligen kvinnodagen hela helgen, men som min pappa sa, det är väl era dagar alla dar på året så vad är skillnaden ; ) Hihi...!
X
Idag bjuder jag er på en av mina favoritbilder. Det är från Oliver Furniture. Det är så fantastiskt vackert och helt i min smak. Vackra färgtoner och kontrastfärgen svart är välidgt fin till den ljusa inredningen. Enkelhet är skönhet. Skönhet är enkelhet.
X


Blommor på bordet är verkligen den främsta energihöjaren i ett rum.



För den vågade. Härlig turkos tallrikshylla. Är sugen på att måla en vägg i köket i denna färg. Dels för att liva upp träfärgen på luckorna och dels för att skapa lite mer energi i köket. Och sen för att att få den där danska härliga looken :) Vi får se...




Önskar er en bra start på veckan! Vi ses imon, Jannice.

X

fredag 7 mars 2008

Vaxduk

Fredag igen mina vänner och det är dags för helgmys igen. Underbart gott. Badet gjorde nog susen för kreativiteten smög sig tillbaka. Igår sprang jag på härliga butiker när jag var ute en sväng på stan. Ni vet när man inte är ute efter något och INTE ska handla, det är just då man hittar en massa. Något av sakerna jag köpte var några vaxdukstyger. Åååå... det luktar ju så gott! Framkallar minnen från när man var liten och var på dagis!! Hihi! När jag såg dem, visste jag direkt vad det skulle få bli! Väl hemma tog jag tag i pysslet och så här fint blev det.... Färgerna är ytterligare bevis på att vårkänslorna spirar här nere i Skåne ;)
X


Och vad blev det då? Jo....

X
Byrån i hallen på övervåningen fick nytt liv med härliga färger på mina annars tråkigt bruna hattlådor. Turkost och limegrönt är fina kontrastfärger till varandra. Lite rosa på blommorna brevid blir riktigt fint till.
X

Runda former blir vackert tillsammans med den rektangulära och moderna byrån.
Kristallkronan är från Lisbeth Dahl.
X

X
Till Bosse blev det ett fint underlägg, han var lite suspekt först....

X

Men verkar ha öga för design... och den matglade är åter igen i matskålarna.
X

Önskar er alla en skön helg. Hoppas solen tittar fram på er alla. Annars får ni sola er i min varma tanke.
X
Kram
Jannice
X