måndag 24 november 2008

Avslöjande

Jamen nu är det väl ändå dags att jag avslöjar vad jag sysslat med sedan jag började blogga!! Ni är många som har undrat, och även jag ibland ;) Efter års hårt arbete blev jag i helgen auktoriserad FENG SHUI KONSULT. Jihoooooo!! Om ni visste vad glad jag är! Så underbart att äntligen vara färdig och certifierad, och släppa allt vad plugg och tentamen heter.
X
Det har varit en kanonutblidning med teorier och konsultationer för så väl privatpersoner, som för företag, allmäna miljöer och trädgårdar. Föreläsningar om färg och form, belysning, möblering osv. Personlig utveckling där vi lärt oss mer om oss själva än vad man gjort på sina tidigare 32 år. Jag har lärt känna fantastiska människor som kommer till och bli mina vänner för livet. Skolan jag läst tar upp såväl formskola som kompass skolan, vilket inte alla gör samt färg och personlig stil. Så i fredags fick jag 3,5 timma med en stilkonsult. Ni förstår själva vilken lycka för en kvinna!! Aldrig mer ett felköp och aldrig mer felklädd ;) Och nu förstår jag exempelvis varför jag ser ut som "hej kom och hjälp mig" i trekvartsarm...
X
Då jag tycker det är viktigt att ta Feng Shui till vår tids moderna samahälle har jag under 2 år även läst designteori kurs på högskola, inredningslinjen i Malmö samt andra enstaka inredningskurser, som gjort mig till inredare. Jag tror på vikten att ha kunskap inom både Feng Shui och inredning för att uppnå bästa möjliga resultat. En liten fotokurs har också slunkit med under hösten, vilket var otroligt nyttig.
X
Så nu vet ni vad jag sysslat med, och efter alla utbildningar och kurser ska jag bara suga på karamellen i några dagar, gotta ner mig i "vanlig" skönlitteratur och koppla av lite. Vill ni veta mer om kursen, hör bara av er till mig. De utbildar i både Göteborg, Skellefteå, Skåne och snart Stockholm. Själv läste jag i Götet.
X
X
Ytterligare diplom till min "framgångsområde" enligt baguan i Feng Shui. De färska blommorna på platsen har verkligen hjälpt till att leda mig mot rätt väg. Idag åker mitt certifikat upp, tillsammans med de andra.
X
Önskar er en härlig start på veckan, det är vinter här nere i Skåne, med snö och kyla!
Kram Jannice auktoriserad Feng Shui konsult
(var bara tvungen att känna på det, hihi)

31 kommentarer:

Katariinas Living sa...

Grattis, vad roligt:)
Njut av dagen!

Kram Katariina

Lotta sa...

GRATTIS!!!
/Lotta

Radhusdrömmar sa...

Stort GRATTIS!!!!!!!!
Vad roligt för dig.

Kram
Johanna

Anonym sa...

Grattis! Gud så roligt! Nu blir jag lite avundsjuk. ;o)

Kram/pernilla

Sjabbig men chic sa...

Grattis till Dig! Feng Shui är jättespännande tycker jag. Tyvärr så är jag väldigt okunnig. Jag har en bok om Feng Shui och inredning men ju mer jag läser desto mer förvirrad blir jag och törs knappt ställa något någonstans. Jag skulle verkligen behöva en konsultation.

Kramar från Lisa

anna sa...

Grattis igen!!!!!
Tack för en mysig kväll igår!
Vi ses snart!
Kram Anna

Drömlägenheten/Caroline sa...

STORT stort grattis till dig Jannice! Har ju haft något av detta på känn!

Skall du börja arbeta som feng shui inredare nu?

KRAM och lycka till med allt!

/Caroline

Monique sa...

Hej !!
Grattis !!
Ja, jag tror att inredning och Feng Shui kan ga hand i hand,dessutom ar det otroligt intressant......
Har sett att manga ledande internationella inrednings/mobel -foretag faktiskt valdigt ofta har alla "elementen " i manga av sina sidor i kataloger och i annonser och att dessa bilder ar de mest harmoniska.......
Kan man lasa pa distans ? Jag bor i Rom.
Ha det bra,
och lycka till !!!!
Monica i Rom

Jill i Fyra Rum och Kök sa...

Grattis! Förstod nästan att det var något sådant som var på gång... Väldigt roligt! Lycka till får man ju också passa på att säga.

B-M sa...

Grattis! Va kul!!! Kram

En inredoholic sa...

Monique! Jag vet att de kommer börja köra kurser i Toscana... Så jag lovar ge dig mer info när det kommer. Vore ju perfekt! Kram Jannice

Inredningsgalen sa...

Ett stort Grattis! Kul att hitta sin väg här i livet. Då blir det mycket jobb för dig nu då!!!

Hem och Lycka sa...

Men vad roligt, stort grattis till examen! kram

Annika sa...

Grattis! Passar dig perfekt! Jag har läst lite Feng Shui och tycker att det är intressant. Stor kram!

Cin sa...

Vad roligt!! Stort grattis till certifikatet. :)
Kram Cin.

Elisa Day sa...

Vad roligt, Grattis! :D Har anat att du läste något sånt. Skulle gärna veta mer om utbildningen. Kram

StrandviksVillan sa...

Grattis!!! Visst gissade jag det också.
Nu måste du unna dig färska blommor ofta :D

Julia sa...

Grattis!!

Har kikat in här ganska mycket, och tänkte att nu är det väl ändå dags att kommentera :)

Jag har nosat lite försiktigt på feng shui för ett par år sen men sen blev det inte mer med det(tycker fortfarande inredning är hur kul som helst). För min del är det guldsmide som lockar, och sedan andra former av design. Inredning är dock något som kan ge en väldig inpact!

/Julia

Designe sa...

Oj, så roligt! Grattis, grattis! :)

S o F sa...

Men nu blev jag plötsligt rörd...

Fast vi inte känner varandra IRL, så känns det precis som en kompis som nu är klar med sin utbildning.

Stort stort Grattis!

Och hela tiden som jag följt din blogg så har du utstrålat proffsighet, även utan certifikat. ;)

Vad ska du bli när du blir stor då?

Varma Lycka till! Kram!!

Hem och Harmoni Marie sa...

Stort grattis! Kul!

Om du vill skriva lite, så är jag väldigt intresserad av din utbildning...
Min mailadress är: hemochharmoni@gmail.com

Kram Marie

Casa Loda sa...

Stort grattis! Va kul!
Kram Annika

Linda P sa...

Åååå vad roligt! Stor grattis till dig! Måste vara skönt att kunna fokusera på skönlitteraturen lite ocskå :) Lycka till med allt! KRAM

Anonym sa...

Åh så spännande! Blev förvånad när du säger att utbildningen finns i Skellefteå! Kan du skicka någon länk eller mer info om vem som håller i den? Min mailadress är razzel@telia.com. Jag lyckas inte få iväg min kommentar med min användare så jag försöker "anonymt"

Zizzi sa...

Gud vad kul! Grattis!
Det är tack vare dig som jag köpte och läste "Att rensa i röran med feng shui". Resultatet blev sju svarta sopsäcker till tippen.
Jag tänkte att jag skulle börja med rensningen och sen, efter jul gå djupare in. Sen har jag ett litet problem; när jag lägger kartan över vårt hus så ser jag att framgång är i min mans dotters ostädade rum, fullt med torkade blommor m.m. Gäller samma karta för individuella rum? Kan jag göra något åt framgångshörnet i nåt annat rum istället?
Kram cissi

Milla S sa...

STORT GRATTIS till dig!! Du är verkligen toppenbra och dessutom alltid så inspirerande!! Lycka till nu när alla jobb kommer att rassla in (för det kommer de att göra!!) Får jag fråga vad du gjorde innan dessa utbildningar och hur din väg fram till detta har sett ut?

Millas hem sa...

Hejsan!
Nix, det var inte jag som undrade!
Men nu har ju jag också fått infon, så grattis till dig!
Kram

Jenny sa...

grattis gumman vad roligt
Ha det gott
kram

Jennyshemochharmoni sa...

Ååååå vad skoj! STORT STORT GRATTIS!!!! Jag är säker på att det kommer gå lysande för dig! :) Jag älskar det du gör :) Vad ska du göra nu då? Har du eget företag eller ska du jobba hos något företag? Åååå, njut av framgången! Massor med grattiskramar!!

mitt skärgårdsliv sa...

Ett stort GRATTIS!

www.missfixtrix.com sa...

Grattis! Hoppas du firade ordentligt för det måste man väl också göra...