onsdag 25 juni 2008

Holz

Måndag igen, och maken har börjat sin semester. 5 veckor!! Det ska bli supermysigt och lite projekt med huset ska vi väl se till och få överstökat. Exempelvis tapetsera sovrummet (en regnig dag), så har någon tips på fin tapet är ni välkomna med tips! Igår började vi med projekt framsidan, med ogräsrensning, binda upp rosor och plantera lite nya blommor...
X
Och jaaaa filmen var ju helt fantasisk och jag blev CARRIEd away ;) Och män säger att vi kvinnor är svåra att behaga??? Skor, väskor och en walk in closet..! Hur svårt kan det va?? Det blev iaf en riktigt mysig tjejkväll med bra film, god mat, cosmos (såklart) och utgång! Filmen är en riktig "Feelgood" film som måste införskaffas! Underbart och drömma sig bort i en Cinderella story ; ) Jag längtar tillbaka till New York!!!!
X
Surfade runt och hittade dessa godsaker!! Underbara Holz stolen, som tar inspiration från designklassikern Thonet, men spinner vidare på moderniteten genom att finnas i dessa läckra färger. $150 styck och finns på DWR
X

X
Hoppas ni får en bra start på veckan! Kram Jannice

X

8 kommentarer:

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Pax för den turkosblå:)

Kram Annica

Anna Inreder sa...

Vad härligt det låter!
Njut av er semester!
Kram Anna

Anonym sa...

fom är riktigt snygga! Gillar dock inte den bruna varianten:)

kramar

Anonym sa...

Snygga stolar! Skulle göra sig mycket fint kring mitt bord hemma.

Från A till O med Jenny sa...

Ska nog komma i väg i veckan och kolla in filemn själv...längtar
Ha en bra
da kram Jenny

Mamma C sa...

Så skönt med semester. Nu har dom lovat att väret ska bli bättre oxå.
Kram mamma c
Vilka härliga stolar

junhe sa...

godmorgon, har fått en mycket bra start på min sista vecka innan 4 veckors semester...jag är nämligen ledig idag =) gillar den turkosa stolen!!! ha en bra vecka och njut av semestern!

kram junhe

Karin i Villa Grå sa...

Mysigt med en lång semester! Det sägs ju att det tar upp till två veckor att varva ner ordentligt, så fem veckor är ju perfekt :-)

Jag hade inga planer på att se "Sex and the city", men kanske ändå..!

Kram, Karin