onsdag 2 juli 2008

Stranden

Underbara sommar och sommarinredningar. Har fått tokdille på att vilja köpa inredningstidningar och hitta lite ny inspiration, men tyvärr tycker jag inte det finns så många roliga svenska tidningar. Ja, jag vet det finns en massa, men alla ser likadan ut, man kan gissa sig till innehållet bara genom att se framsidan. Däremot tycker jag danskarna har fina tidningar med blandad stil, udda personliga inredningar. Jag kan även rekommendera Elle Decoration UK obsevera UK varianten, den Amerikanska är bra svulstig ; )
X

X
Lätt, luftigt och ljust från ideal home. Ett perfekt sommar hem - som balanserar upp värmen ute i naturen och ger oss det vi behöver just nu. Lever man med naturen och känner efter vad man behöver, så blir livet så mycket enklare. Ovan syns den klassiska Howard soffan. Passar i alla hem och alla konstellationer. Makalöst snygg!
X
X
Nej, nu tar jag den packade väskan och går ner till stranden och kikar på när maken är vattenskidtränare för ett gäng småknoddar :) Hur söta är de inte? Det blir sol, bad och en god bok. Hoppas ni får en fin sommardag.
X
Kram Jannice
X

8 kommentarer:

Från A till O med Jenny sa...

Satt du och njöt utanför Råå GFs stuga då?? Eller håller ni till nån annanstans. Var med i Råå GFs styrelse för ganska länge sedan och vet att där brukar vara vattenskidskola där nu i regi av fd VSS. Var ju bara tvungen att fråga. Hoppas dagen blev super kram

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Härligt med strandbesök. Det är nog läge för oss oxå att ta en sväng till en närbelägen sjö...

Kram Annica

Katariinas Living sa...

Hoppas du har en härlig dag på stranden!
Här är vi på väg till havet, solen skiner och vi har packat med oss picnickorgen:)
Kram Katariina

Lilla huset på prärien sa...

Ha det så skönt vid stranden! Önskar att jag kunde åka dit jag med men mannen jobbar och med tre barn är det ingen "picknick" precis ;)

Kram Jenny

Vårt lilla hem sa...

Ohh vilka härliga bilder!! Nu vill jag ha ett sommarhus :)

Håller med dig o tidningarna, jag brukar passa på att handla med mig från utlandet!

Kraam! Jenny

Annika sa...

Fina bilder! Så härligt med en dag på stranden! Här är det inte strandväder!

Jennyshemochharmoni sa...

Jag håller med dig fullt ut! Det är roligare när tidningarna är lite mer varierande och överaskar. Underbara bilder du hittat! Verkligen behagliga :) Ha en riktigt mysig vecka och helg! KRAM

Kristin sa...

Hej! Håller med dig om att tidningarna i Sverige är rätt trista efter ett tag. Så mycket upprepning och så mycket likriktning. Det finns ingen som riktigt sticker ut hakan. Jag gillar dock det som hänt nu i vår, att det kommer tidningar med bara hemreportage och inget annat (Allt i hemmet hade en sådan special och så finns det en tidning från LRF media också).

Hoppas resten av semestern blir skön!

Kram Kristin