söndag 20 juli 2008

Vit trappa

En vit trappa kan vara superfin att smycka med ljuslyktor i glas som skimrar och ger liv till något som av många anses vara en transportsträcka. Eller varför inte placera en grön växt i hörnan för att bryta av det vita? Det gör också gott för chiflödet enligt Feng Shui. Jag har fått många frågor på vad vi har för färg på vår trappa. Det är Nordsjö vit med högt glanstal, tror det är 35. Men i fönsterkarmar var vi uppe i glanstal 90 (så se det alltid nystädat ut - det glänser:)
X

X
En katt går också bra att ha i trappan, sötast i stan - mer Feng Shui kan det inte bli ;)
X
Kram Jannice
X

11 kommentarer:

...med tiden som hjälp-Linda sa...

Trappen ÄR jättefin. Katten ser ut att tycka detsamma!!! //Linda

Mamma C sa...

Snyggt med ljuslyktor i trappen. Kissen passade in den oxå.
Kram mamma c

Lilla huset på prärien sa...

Vacker trappa! Jag önskar mig faktiskt en trappa... vi ska inreda vår vind är det tänkt. Och just nu kommer man upp dit med en stege... så en trappa hade ju suttit fint ;)

...med matchande räcke tack.

Då ska jag dekorera den med små lyktor och allt möjligt! Feng shui minsann.

Kram Jenny

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Ja, vad är det Ernst säger om katter och inredning. Hmmm minns inte riktigt men något om att en katt sover i rummet så finns det inget mer en inredare kan göra där:)

Jag håller med. Bosse är ljuvlig där han ligger:)

Kram Annica

Madicken sa...

Ohhh, så fin blogg du har...och så UNDERBARA saker förstås! Här är det en nordskåning som just hittat hit! Länkar till dig om det är ok?

Kramis!

Från A till O med Jenny sa...

Trappan är super...skulle gärna vilja att det såg nystädat ut alltid hemma hos mig också...men med en mörk vandrande dammtuss (läs selma) så är det rent ungefär en kvart *ler*
Ha en bra dag

StrandviksVillan sa...

Snyggt! Vi har ett fönster i trappan, tycker jag är trevligt och ger ljus. Kan inte ha nån blomma ännu för lilleman i huset... Men katten vår sitter ofta och kikar ut genom fönstret i trappan :D

Elisa Day sa...

Har ingen trappa, eller jo bor i lägenhet. :) Men Bosse verkar också tycka att din trappa är jättefin Kram

Pysselprinsessan sa...

Han e riktigt söt han Bosse! Våra katter gillar oxå att ligga i trappen! :)

Kramar

Inredningsgalen sa...

Har lite problem med våran trappa, den blir lite gul/limgrön efter ett tag, detta trots många timmar utav slipning, och ett par lager grundfärg. Kanske är denna färgen lösningen på vårat problem. Målade trappen igår och just nu är den super snygg, men om en månad eller två lär den nog se ut som den gjorde tidigar. Vi använde oss utav en vattenbaserad färg ifrån Flüger.

Caroline sa...

Vilke härliga bilder på fina katten som myser i trappen!

Sitter hos syrran och surfar och saknar tillgängligheten till datorn! Vår strular så det blir inte så mycket surfande. Rätt ok faktiskt!

Ha en mysig dag och njut av solen! Lycka till på loppisen. Bättre bok att få rensningsinspiration från finns inte!

kram caroline