onsdag 3 december 2008

Varmt om baken

Tusen tack för alla fina kommentarer till mitt förra inlägg. Det värmer oehört mycket ska ni veta. Det är fantastiskt att ni ger så mycket av er själva och er tid. Tack!
X
Dessa fina sitttdynor till köksmöblemanget hittade jag på IKEA. Endast 49:-/st och perfekt nu till vintern när det är kallt om mornarna när man ska sätta ner baken för att äta frukost. Jag har alltid valt kökssoffan istället för stolarna för att de alltid är så kalla. Men efter det här köpet är stolarna minst sagt lika självklara. Passar fint till fårskinnet i soffan också.
X
X
X
Kram Jannice
X

8 kommentarer:

My White Cottage sa...

Åh, vad sorgligt med din mormor... Det är alltid tungt när någon i ens närhet går bort. Saknade blir stor! Jag tror som du, att det är viktigt med stillhet och eftertanke mellan varven. Ibland känns det som om livet bara rusar på... Fler stillsamma stunder behövs helt klart!

Sittdynorna från Ikea var jättefina! Skulle behöva ett gäng till våra Tolix-stolar, de är ganska kalla... I synnerhet på morgonen när man är lite trött... Måste ta en tur till det stora varuhuset helt enkelt! :)

Ta hand om dig!
Kram Jenny

Sjabbig men chic sa...

Jättefina sittdynor. Jag hatar kalla köksstolar. Förut hade vi stolar utan dyna nu har jag bytt ut dom till varma stoppade stolar. Man vill ju kunna sitta länge!;)

Kramar Lisa

anna sa...

Vad heter de...de var super fina, instämmer med andra insändare...kan vara super till tolix!!!!
Stor kram Anna

Monique sa...

Jattefina dynor..!!!
Jag alskar gratt till jul....fint till vitt och rott....
Ha det bra,
Monica

Drömlägenheten/Caroline sa...

De är så snygga! har kiat på de till våra svarta myran, menliksom inte kommit mig för att köpa de! tror minsann att de hamnar i påsen nästa gång jag åker dit!

Hoppas du mår bra och sitter varmt och skönt! ;)

Kram Caroline

Inredningsgalen sa...

Fina dynor, ett bra köp!

Hem och Lycka sa...

Finfina och så skönt att bli varm om rumpan! kram

Anonym sa...

varfor inte:)