torsdag 13 mars 2008

Dags igen

Då var det dags igen för mig att resa bort några dagar för att fortsätta att följa mina drömmars mål :) Jag har längtat efter att denna dag ska komma som ett litet barn (hihi) även om det har varit lite att pyssla med sedan sist. Imorgon är det maken som fixar med inlägget i bloggen, men det gick ju bra sist! Passar på att önska er en trevlig helg, för det ska jag ha. Imorgondagens inlägg får ni se vad jag hittade förra veckan som gjorde mig strålande glad!
XPassar på att erkänna att det varit lite si och så med besök på era goa bloggar den senaste veckan, men jag ska ta igen det nästa vecka! Tills dess sköt om er!
Kram Jannice

X

8 kommentarer:

zizzi sa...

Du är faktiskt en av mina favoritbloggar som jag följer! Du var orsaken till att jag köpte en pocketbok om feng shui och att erikshjälpen nu har fått en massa saker att sälja, och mer kommer det att bli när jag rensar ut källaren och introducerar 11-åringen med feng shui, så hon rensar ut ur sitt rum.

Caroline sa...

Åh vad spännande det låter! Kan tänka mig att det har med inredning att göra, feng shui, trädgård eller något åt det hållet! Håller själv på att sakta sakta starta upp eget, går en utbildning till flyttstylist, skall gå en kurs om fotografering, trädgårdens betydelse vid visning, plus massor av andra bra-att-kunna kunskaper!
Önskar dig en trevlig helg!
/Caroline ;)

Inredningsgalen sa...

Lycka till med det du gör! Minns när jag pluggade för ett år sedan. Varje gång man skulle upp och tenta i Stockholm, det var så lyxigt med ett par dagar för sig själv på ett fint hotel!

Nettan sa...

Vad mysigt det låter, med en tur på egen hand !
Lycka till med det du ska göra.
Hoppas " gubben " fixar inlägget oxå..=0)
Kram Nettan

SEASIDE LIVING sa...

Ha det så bra på din tripp! Blir ju så klart nyfiken på vad det är du är iväg och gör... Något kul förstår jag ju! Jag gissar att det har med inredning att göra!!?

Kramar Jenny

Guldkant På Livet sa...

Oj, en jourbloggande man, det var inte illa, det skulle vara han jag bor med det; ) Ha en trevlig resa! Mari.

Kalkstenssommar sa...

Va kul att maken skall göra inlägg, min suckar mest över mitt eviga bloggande!


Kram L

MiaMaria sa...

Önskar dig en trevlig trip!!!

Ha´det så gott!
Miamaria