måndag 10 mars 2008

Vackert kök

Åter måndag. Denna veckan är det mer saker än tid. Hua, så min "att-göra-lista" ligger här brevid datorn och ler så fint mot mig. Älskar listor!! Härligt att skriva ner allt och beta av en sak i taget...
X
Helgen var fantastisk skön, det blev god mat, bio, tavelköp (inte jag men mamsen slog till... det kommer i senare reportage - ni ska få se!!). Igår blev det shoppingrunda med goda vänner, som kunde slutat i Umeå, efter det att vi kört fel ett antal gånger! Vi konstaterade iaf att 3 välutbildade människor i bilen har absolut ingenting med lokalsinne att göra. Vi skulle hämta upp min make, var på vi körde fel 4 ggr innan vi kom fram för att plocka upp honom. Hahah... som vi skrattade. Kanske var det komplott av chauffören för att slippa alla inredningsbutiker? *skratt* En dag med inredningsbutiker i sikte, lunch och fika, underbarbart! Det var verkligen kvinnodagen hela helgen, men som min pappa sa, det är väl era dagar alla dar på året så vad är skillnaden ; ) Hihi...!
X
Idag bjuder jag er på en av mina favoritbilder. Det är från Oliver Furniture. Det är så fantastiskt vackert och helt i min smak. Vackra färgtoner och kontrastfärgen svart är välidgt fin till den ljusa inredningen. Enkelhet är skönhet. Skönhet är enkelhet.
X


Blommor på bordet är verkligen den främsta energihöjaren i ett rum.För den vågade. Härlig turkos tallrikshylla. Är sugen på att måla en vägg i köket i denna färg. Dels för att liva upp träfärgen på luckorna och dels för att skapa lite mer energi i köket. Och sen för att att få den där danska härliga looken :) Vi får se...
Önskar er en bra start på veckan! Vi ses imon, Jannice.

X

14 kommentarer:

Vita Änglar sa...

Oj vilka fina rum du visar!
Jag har ett sånt fult matsalsbord (har inget köksbord, då man inte äter i köken här i singapore)men kan tyvärr inte köpa ett nytt vitt här, omöjligt att få tag på om man inte vill köpa på IKEA.
IKEA i all ära men man kan ju inte köpa ALLT där:-)

Må gott

Caroline sa...

Snyggt! Svart som en detalj i ett rum säger så mycket, som ett utropstecken, eller varför inte ett frågetecken?!!! Håller på att inreda en klädkammare till mitt kontor (en dröm!) och skall ha en liten väggsnutt med någon härlig inspirerande färg, varför inte turkost?

Ha en trevlig måndag!

/Caroline

Vitt Hemma sa...

Vilka fina bilder du visar! Vitt och inspirerande. Tycker specielt om tallrikshyllan och de fina pinnsofforna (va tvungen att titta in på sidan du lånat bilderna från oxå). :)
Trevlig dag! /sofi

Kalkstenssommar sa...

Fina bilder!

Less is more......

Din helg verkar ha varit toppen!

Kram L

Tjohalia sa...

Hihi här har du en till som älskar listor! Kram Sandra

Vita tankar sa...

Jag är nog lite vågad :-) för jag vågar ha turkost som accentfärg. Vår toalett på sommarstället är målad i turkost...i kombi med svart och vitt. Lite 50-tal alltså.
Blev sugen på tallrikshyllan nu...

Kram Linda

SEASIDE LIVING sa...

Jag går här och är lite småsugen på ljust turkost som accentfärg här och där... Tallrikshyllan var verkligen fin!

Önskar dig en fin vecka också!
Kramar Jenny

På Norrgården sa...

Vackra o härliga bilder! Ser så trivsamt ut! Önskar dig en bra vecka också! Kram

Inredningsgalen sa...

Låter som en toppen helg! Vackra bilder, precis i min smak.

Hem & Lyckas Mia sa...

Vilka härliga bilder, gillar speciellt den turkosa färgen. Jag som annars håller mig helst till brunt, vitt och svart.. kram!

junhe sa...

dom köksstolarna skulle jag vilja ha i mitt kök!!! ha en bra vecka/ kram junhe

Annika sa...

Underbara, vackra bilder! Helt i min smak! Det är så snyggt med vitt och någon svart detalj! Gillar även den turkosa tallrikshyllan. Det är lätt att man målar vitt av gammal vana!

Under en vind sa...

Underbara bilder!!!! Älskar deras enkla stil! På dotterns rum finns en liten barnsoffa från Oliver furniture...den är oerhört älskad!

Ha en bra dag! Kram!

Emma sa...

Hej! Jag gillar din blogg. Jag har ett hem som dock inte alls ser ut som ditt (även om man kanske skulle vilja ;) men vi har nyligen målat om i köket, till en ljust turkos/grågrön färg. Tänkte bara säga att jag kan maila en bild om du vill se ungefär hur det kan bli! Mycket snyggt tycker jag! mvh Emma