måndag 17 mars 2008

Underbara män

Då var man hemma igen efter härliga och inspirerande dagar. Jag svävar som på rosa moln och längtar redan till nästa tillfälle. Det är väl skönt, när man hittar magkänslan för något!
X
Måste berätta en sak. Igår när jag var på väg hem, ringde maken. Han satt i bilen med sin vän(med samma namn ;) och vet ni var det var på väg????? Till Höganäs Keramiks outlet??? Hahaha, som jag skrattade. Har helvetetet frysit till is medan jag var borta? Har jag missat något stort som hänt mänskligheten, och speciellt männen? Hihi.. och när jag kom hem låg detta på bordet. Så lite shopping hade de allt fått till. Saken är den att jag tidigare hade gjort en konsultation hos hans vän, som då behövde lite saker för att höja inredningen. Visst var det sött!? Hade gärna velat vara en grå mus, när de stod där i butikerna och vände på ljuslyktor, servetter, och argumenterade för färg och form ; )
X

Marimekko servetter, smörknivar och en Hartmankastrull skymtar i bakgrunden.

Måste tyvärr ta tag i lite arbete här, så idag blir det kort inlägg. Hoppas ni får en underbar start på veckan. Själv ska jag (efter denna dag) försöka ta igen mig, har varit lite mycket en tid.

X
Vi ses imon, stor kram på er

Jannice
X

10 kommentarer:

Stämningsfullt sa...

Hahah ja undrens tid är inte förbi :)
Vad gulligt ändå!
Hoppas du får en bra dag och att du får vila ut dig sen!
kram.

Anonym sa...

Ja när min karl kommer stå i en inredningsbutik eller dylikt.. Då HAR helvetet frusit till is, det kan jag lova! Men nog hade man velat vara en liten fluga där på väggen och se hela härligheten! haha
kram

Inredningsgalen sa...

Välkommen hem, kul att du känner dig inspirerad! Älskar Höganäs keramik. Min bästa vän jobbar på Iitalla eller hur det nu stavas, så hon har bra rabatt på höganäs keramik!

Under en vind sa...

Välkommen hem!! Ibland kan de förvåna! hi hi....

Ha en bra dag! Kram!

Nettan sa...

~ Välkommen Hem ~, ja man slutar aldig att förvånas,...*fniss*.. se karlar !!
Skulle min " sambo " gjort någonting dylikt, undrar man direkt om han gjort nått ;0) & försöker släta över det med fjäsk.
Ha det gott..
Kram Nettan

Radhusdrömmar sa...

Vad kul!
Ja ibland kan de överraska en :-)

Kram Johanna

Missfixtrix sa...

Shit vad har du lyckats med. Vet inte hur många gånger jag tjatat på min man att hålla utkik efter schyssta inredningsdetaljer. Vill tacka för den fina tavlan som kommit fram ordentligt. /Johanna

latara sa...

Hi hi, män är inte bara stora, starka och ludna - de är fullaav överraskningar också :-)

I vår familj är det faktiskt maken som springer mest i inredningsbutiker och shoppar flest inredningstidningar. Tänk om jag då ägnade mig åt att klippa gräs och tvätta bilen, då skulle vi vara riktigt jämställda i andras ögon... Men det är han som tar de bitarna också *ler*

Kram, Karin

Guldkant På Livet sa...

Ha, ha " Har helvetet frusit till is medan jag var borta".... ja det må man säga, inte illa av grabbarna! NÅGOT måste ha hänt men de hade god smak tycker jag, bra jobbat! : ) Mari.

Ulrika sa...

Vilken fin blogg du har! Fick adressen genom en kompis som också håller på med Feng shui. Vi är nya i blogg världen och är ute och letar efter kul bloggar. Din var verkligen inspirerande.
Kul med din man...ibland pockar den feminina sidan på även för männen. Må så gott!/ Ulrika