söndag 4 maj 2008

Bollywood

Måndag igen, men vad gör väl det när man haft en supertrevlig helg. Jag var uppe i Stockholm på möhippa för tösabiten som jag ska vara toastmadame för. Vi hade en fantastisk helg och visst är det väl underbart att få träffa gamla goa vänner man inte sett på länge. Tjejen som ska gifta sig dansar Bollywood och är helt såld, så detta blev självklart ett av uppdragen. Var på vi fixade henne i minsta detalj. Hon är vacker som en dag så det är helt omöjligt att spöka ut henne :) Tvärtom, söt som socker fick hon spela in en Bollywood video med hela baletten. Indisk sminkning, kastmärke, guldsmycken, vackra "danskläder" och underbar musik (I admit låten har satt sig på hjärnan). Och som hon låg i.... Säger bara det, Madonna - släng dig i väggen!
X
Indiskt tema! Så vad vore inte bättre än att visa lite inspiration från butiken med samma namn... (oj, oj, oj vilken övergång - makalöst : )


X

Tyg kan verkligen förändra! Indiska har gott om vackra tyger och kuddfodral som kan få den tråkigaste soffan att se snygg ut.

X

X
Det ska vara fortsatt fint väder i veckan. Nu är det hög tid att ta fram utemöblerna och låta näsan få fräknas i den första vårsolen. Kanske har du en mysig uteplats under ett träd? Varför inte pryda platsen med vackra, färgglada lyktor! Endast 25:- styck.

X

Foton: Indiska

X

Alla har inte tillgång till ett stort växthus eller en trädgård. Kanske kan detta lilla växthus ge dig känslan av trädgårdsmästere. Häftigt såväl inne som på balkongen eller på ett antikt bord i trädgården.
X
Önskar er en skön start på veckan (som kommer bestå av sol :)
Kram

Jannice
X

9 kommentarer:

Elisa Day sa...

Härligt med indisk tema! Inreder mitt hem i indisk/marokansk stil. Så gärna mer såna här tips! :) Kram

ColonialEast sa...

Gillar också indiskt tema! Växthuset har jag varit och klämt på på Indiska. Det är jättefint!!

härliga saker sa...

Dotter min älskar indiska vi är ofta där och handlar det finns även mycket fint i en neutralare färgskala,men ibland kan det vara härligt med lite färg.
Vilken fin blogg du har är det ok om jag länkar.
Kram y.

Hem & Lyckas Mia sa...

Lät ju kul med indiskt tema! Finns mycket snyggt. kram!

Eva sa...

Tack för tipset, ska kolla upp det. Men du, nu blev jag nyfiken på vad du menade med STOR förändring... :-)

Annika sa...

Snygg övergång där! ;) Det finns mycket fint hos Indiska. Jag gillar det lilla växthuset! Kram!

junhe sa...

gillar oxå indiska!!! ha en fortsatt bra vecka själv /junhe

Jennyshemochharmoni sa...

Lät som du haft en riktigt bra helg! Jag gillar indiska, de har mycket fint! Ha en riktigt bra vecka! KRAM

Lotta sa...

Vi hade också indiskt tema då min bästa vän gifte sig förra hösten, och bollywood dans ingick också i programmet!
Indiska hör nog fortfarande till mina favoriter. Fina lyktor! Vi håller just på att fixa till en uteplats, lite lyktor där skulle inte vara fel!

Kram, Lotta