måndag 18 augusti 2008

Bloggtorka

Jajemän, efter en underbar helg med goda vänner, lyckat kräftfiske, mat och dricka sitter jag nu här och undrar om inte spriten tog med sig en del av min kreativitet. Det är tomt, stopp på blogginlägg!? Haha, jag som brukar ha tusen ting i huvudet, nu är det som bortspolat. Här kommer lite bilder från helgen som ni får ta del av tills jag vilat upp mig från dess bravader (ett konstaterande - man börjar bli gammal :)

Stugan har sjötomt, med underbar utsikt över sjön. Här står båten och väntar på att burarna blir betade, och JA ni har så rätt så - inget jag befattar mig med :) Karlargöra!

Men att följa med ut i båten och placera burarna på de "rätta" ställena, det är roligt det. Även första vittjningen kl 23.30, men den tidigare på morgonen, även den karlargöra!

Sedan är det dax att koka kräftorna. Svärmors guldrecept gjorde susen även i år!! Vad det gäller dukning, la jag mitt estetiska öga åt sidan. Vi var inte speciellt miljövänliga denna helgen och la tiden på att umgås, skratta och njuta. Inte diska, laga mat och fixa. Men jag gillar ändå vår plastbestick dukning. Kräftskiva, är kräftskiva. Så är det bara :)

X

Önskar er en härlig start på veckan, förresten vad är det för årstid, ena dagen höst, idag sommar. Tycker det är jobbigt att det inte kan bestämma sig - ställer in siktet fel hela tiden *skratt*
Kram Jannice
X

7 kommentarer:

Kerstin sa...

Vilka fina bilder och trevlig blogg. :)
Ha en bra dag.
Kerstin

Ann-Catrin / finthemma sa...

Hallå där!!
tänk vada avundsjuk jag blir på folk som fiskar egna kräftor.. det har jag aldrig gjort faktiskt!!

Måste smaka himmelskt!
Härliga bilder..
kram A-C

MY WHITE COTTAGE sa...

Hej där vännen! Kikar in och läser ikapp inläggen jag inte läst och vad ser jag, du har gett mig en award! Vad glad jag blir!!! Tusen, tusen tack gulliga du!

Kräftskiva är aldrig fel! Jag verkligen älskar kräftor - mums!

Önskar dig en fin vecka!
Många kramar Jenny

Kerstin sa...

Nydelige bilder fra landstedet deres:O=) herlig å kunne reise dit å slappe av, fiske og fange kreps:=)

Ha en herlig dag videre du også=)
Klem Kerstin=)

Anonym sa...

Ser att du har norska gäster på bloggen B. Bra jobbat!!

Spets och snor sa...

Hej Jannice! Åh tack snälla för den fina bloggutmärkelsen! Du är så gullig jämt med dina fina kommentarer. Även om jag är dålig att svara så läser jag dem jämt. Man blir så glad. kram Helena

Mamma C sa...

Vad mysigt med egna kräftor. Jag fick köpa våra på ICA. Klart man har plast och papper när det är kräftkalas.
Kram Mamma C