tisdag 9 september 2008

Köksluckor

Jag har varit i Småland några dagar och hälsat på nära och kära. Passade även på att hämta våra köksluckor, som en god vän till familjen hade lackerat åt oss. Så nu kommer luckorna vara allt annat än gulnad björk. Vårt lilla kök kommer bli vitt och fräscht, och jag kan knappt bärga mig innan de är på plats! Just nu har köksskåpen varit utan luckor, vilket INTE skapar lugn och harmoni i köket. Men jag har börjat vänja mig :) Och så är det praktiskt att slippa öppna skåp och dra ut lådor, hahaha! I väntan på montering och bilder passar jag på att visa lite andra läckra kök. För mig ska ett kök vara modernt. Det känns fräscht och rent på något sätt. Sköna hem är en av mina favorit tidnigar. I detta nummer fanns det här personligt inredda köket från en tös i Helsingborg i sann industrikänsla.
X


X
Stolarna är, to die for!
X
X
Små kök upplevs större om de är vita. Addera färg och kontraster i korgar, stolar, på lampor och andra föremål. Lätt att byta ut och förändra, om du skulle tröttna!
X


X

Om du har öppen planlösning, låt köket harmoniera med resten av inredningen så får du ett enhetligt uttryck i inredningen.
X
I helgen som var fick jag en sådan fin utmärkelse från Jill med bloggen 4:a rok "Syftet med utmärkelsen är att sända kärlek till de kvinnor som gör din dag, som lär dig nya saker och som lever sina liv fulla av generositet och glädje!" Tänk vilken underbar tanke och vad skoj att just jag fick denna nominering. Det värmer, och får mig att spricka av glädje! Själv skulle jag vilja skicka vidare denna utmärkelse till Jennys hem & harmoni, för att hon skriver så inspirerande och för att hon följer sitt hjärta och vågar satsa på sin dröm. Det är modigt!
X

Kram Jannice

X

10 kommentarer:

Jennyshemochharmoni sa...

Å men SÖTA du! TACK TACK TACK!!!! :) Nu spricker jag också! *fniss* Det ska verkligen bli spännande att se om tilliten räcker för att dra till sig det som man vill ha :) Jag gör en rejäl test nu ;) Än är inga jobb i sikte men jag har inte jobbat så hårt för det heller. Ska studera lite först och peppa upp mig själv ;)Underbara köksbilder du visar! Jag har också Sköna Hem som en av mina favoriter, fantastisk tidning!:) Nu måste jag läsa ikapp mig lite här, hinner inte blogga i den omfattningen jag vill nu för tiden! Sköt om dig! Stor KRAM

Jema Rose sa...

GRATTIS till awarden!

Ska bli roligt att få se ditt kök..!

: )

KRAM, Jenny

<3

Hem och Lycka sa...

Jösses vad fina kök! Håller med dig, vitt är ju en kanonfärg i det syftet när det gäller att förstora. kram!

Fyra Rum och Kök sa...

Vitt kök - det står på listan här hemma hos oss också! Ska bli så skönt att få det gjort, me tyvärr blir det nog inte förrän nästa år. Men då får jag ju inspireras av ert istället. Ska bli spännande att se hur det blir.

Ha det fint!
//Jill.

Emma sa...

Finns verkligen så många fina kök. Själv föredra jag lantligt.
Mattan i förra inlägget var ju för söt. Tur att man ta en tur eller 2 upp på vinden ibland.
Kram Emma

Kerstin sa...

Gratulerer med velfortjent award=) Gleder meg til å se kjøkkenet ditt=)

klem !

Från A till O med Jenny sa...

Grattis till utmärkelsen
Kram Jenny

marita blücher sa...

Hej Jannice,
Vilken fantastiskt fin utmärkelse du fått - förstår att du blir alldeles varm i hjärtat ! Jättevacker lampfot du inhandlat och mattan blir verkligen ett härligt och varmt blickfång.
Ha det så gott.
Kramis/Marita

anna sa...

Hejsan, nu har jag fått tillbaka min dator....så nu följer jag din blogg igen!!!!
Så spännand med ert kök!
Vi hörs!
Kramis Anna

MY WHITE COTTAGE sa...

Grattis till din utmärkelse!

Jag blir verkligen nyfiken på att se ert "nya" kök! Drömmer om ett kök med lite mer industriell känsla så bilden du visade från Sköna Hem inspirerade! :)

Ha en skön helg!
Kramar från Jenny