måndag 15 september 2008

Ljus & Energi

Måndag igen och jag är helt slut efter 4 dagar med inspiration. Men härligt slut och fylld med ny energi. Dels från kursen och dels från min goa väninna som jag bott hos i några dagar. Är det inte härligt med gammal vänskap? Där man kan sitta uppe långt in på småtimmarna och fnittra som man alltid gjort :) Tack J!
X
Idag packar jag upp efter helgen och försöker att INTE titta ner i köket, som inte var så rent, ordnat och snyggt som när jag lämnade det. Men maken har lovat att ikväll kommer allt på plats. Så senare i veckan ska det nog blir bilder på hela köket.
X
När mamma och jag var i Småland köpte hon det här ljuset till mig. Det doftar underbart gott... Så där lite lagom. Rent och mjukt. Ni vet väl att ni inom feng shui även kan inreda med doft. Tänk er själva doften av nytvättad tvätt som hängt ute. Eller en bukett doftande rosor på bordet. Ingen kan väl säga att det inte skapar harmoni hos oss. Alla har vi vår doft som vi föredrar. Omge dig med den? Det hjälper också till att skapa välbefinnande i våra hem.
X
Tycker lådan ljuset låg i var alldeles för fin för att kasta. Så den hamnade på en bricka och förvarar små tändsticksaskar.
X

X
Ljuset har ett lock i porslin, som jag sätter på för att behålla doften när det inte brinner, plus att det är vackert.
X
X

Önskar er en härlig start på veckan och jag hoppas solen skiner på er alla!

Kram Jannice

X

6 kommentarer:

MY WHITE COTTAGE sa...

Visst är det härligt med doftljus! Jag är sugen på att prova Yankee Candels Cotton Clean, har hört att den ska dofta så gott!

Kram från Jenny

PS. Knopparna i köket är urfina! Ser fram emot att få se slutresultatet! :)

Camilla S sa...

Härligt!! Ett tips till My white cottage angående Yankee candle cotton clean är att investera i ett av modell större. De kostar en del men jag tycker inte att de små doftar så mycket. Ha de bra!!

rocketqueen sa...

Wow, vilket underbart ljus! Åh!

rosenskära sa...

Låter som att du har haft en härlig helg. Visst är det mysigt när man känner att man verkligen har tid att prata lääänge, det händer ju inte så ofta!

Ditt ljus är väldigt fint och asken inte minst! Har aldrig sett det tidigare så jag är lite nyfiken - vad heter märket?

/Lena

rosenskära sa...

Tack Jannice, ska kolla var det finns återförsäljare, jag är hela tiden ute efter RÄTT doft, har hittat några som är ljuvliga, men du vet - man får vad man betalar för...

Kram Lena

Sussi's värld sa...

vad mysigt att räffa en gammal vän under flera dagar.
Själv ska jag äta lunch med en vän idag som det var alldeles för länge sedan jag såg.
Kram