måndag 4 februari 2008

Köpenhamn - recension

Helgen är slut och vi är nu inne i februari... Det går åt rätt håll mina vänner, underbart :) Och jag har gått över 10 000 besökare! Tack snälla ni som kommenterar, inspirerar med era bloggar, eller bara kikar in och besöker min blogg, det är så roligt!
X
Köpenhamn var supermysigt. Det blev god lunch på
Wagamama (I like!!) och på kvällen blev det "The King and I" på Nya Teatern. En fantastisk uppsättning, med otroligt vackra kostymer och en magisk scenografi. Att äta en bit mat på Teater Källaren innan föreställningen är en del av helhetsupplevelsen. Kan verkligen rekommenderas!
X
Självklart blev det ett besök i Lisbeth Dahls butik på Köbmansgade, där det blev lite smått och gott : ) Kommer i senare inlägg.
X


En annan höjdare var lakrits kaffe latten som min svägerska beställde in och som var makalöst god. Det hade jag INTE förväntat mig. Mumma!!!


X

X
Önskar er en skön start på veckan!


X

6 kommentarer:

Stämningsfullt sa...

Hej!
Verkar ha vait en helt underbar helg!
Hmmm håller du mig på sträckbänken? Haha.
Nu blev jag ju jätte nyfiken på vad du köpte :)
Kram!

Radhusdrömmar sa...

Låter som en toppen helg!
Ska bli kul att se vad du köpt.

Ha det gott!

Kram Johanna

Inredningsgalen sa...

Vad kul ni verkar ha haft! Och underbart väder, för det hade vi i Ystad. Skall bli kul att se vad sm inhandlades på Lisbet D. Själv blev det en hundskål till Lufsen som fick följa med hem sist!

MiaMaria sa...

Åh!, låter alldeles underbart!

Och lakrits mums säger jag!!!!!!!!
Ska bli kul att se vad du handlat från Lisbeth Dahl.......

Miamaria

Emma sa...

Vad skönt att ni fick en kul helg, Å vad jag vill tillbaka till Köpenhamn!!! vi var där innan jul, så mysigt!

Ska bli kul å se vad du köpt!!

Hemma hos Stina sa...

Verkar som du haft det bra i Köpenhamn! Det är en väldigt trevlig stad. Tyvärr har jag sett en väldig liten del, så jag skulle gärna åka dit igen. =) Låter spännande med lakrits-latte. =) Ha det bra. Kram