tisdag 26 februari 2008

Jobb

Tisdag morgon och idag jobbas det för fullt. Har massor som jag ska fixa med. Kreativa saker så det gäller att ha huvudet på skaft! Men det är så roliga och inspirerande projekt så det går av bara farten. Med god fika, och kaffe mellan varven ska nog allt fixa sig.
X


Bild: Green gate

X
Ni trodde jag hade glömt, inte då! Vinnare i min tävling har inte varit helt enkelt att utse. Jag har fått så många fina tips, vilket engagemang! Ni är verkligen för söta. Jag blir varm inombords, som ni engagerat er där ute! Jättegulligt! Men det är bara en som kan vinna och denna gång är det Johanna med bloggen MissFixtrix som kammar hem tavlan. För hennes engagemang på såväl sin egen blogg, på byggahus.se och på snyggahem.com. Maila mig Johanna på simplicity@live.se din adress och vilken tavla du föredrar.
X
Tack än en gång alla ni andra, med eller utan bloggar! Jag lovar det blir mer tävlingar framöver. Och för er som frågat mig om mina tavlor, - ja, jag tänkte börja sälja dem via bloggen : )
X
Hoppas ni får en fin tisdag. Nu måste jag sätta igång här om det ska bli något gjort. Fram med papper och penna.. Ses imon!
Kram
Jannice
X

10 kommentarer:

Jennyshemochharmoni sa...

Vad spännande det lät med dina kreativa projekt :) Tack för ditt suveräna tips på min kaklåda! Jag gillade det verkligen!:) KRAM!!

Anonym sa...

Hej!

Jag har en förfrågan men hittade ingen e-mailadress!

kontakta gärna mig på info@byracka.com.

Vänliga hälsningar
Lena

Mamma Millan sa...

mumsigt det ser ut!!!

Kream MM

faster atta sa...

Greengate har ju så mycket fint! Blir alldelles salig så fort jag ser någon av deras produkter.... Men måste nog arbeta typ 200% istället för 80% för att ha råd med allt det fina... ti-hi...

Kära Stina sa...

Å en sån mysig blogg! Att jag inte har hittat hit tidigare... men så är jag ju ganska ny. Trevligt med tyg och sy tips! Var inte så engagerad under syslöjdstimmarna men nu önskar jag verkligen att jag kunde mera! Huset ni bor i ser jättefint ut! Och katten verkar helmysig! Hit kommer jag tillbaka och hälsar på! Ha en bra tisdag! Kram Kerstin

Inredningsgalen sa...

Alltid lika kul att titta in, gillar att du så ofta lägger in nya inlägg!

Johanna sa...

JIPPIE; Jag vann! Är superglad. Sitter på jobbet och blev helt överraskad. Ska genast skynda mig hem och maila adressuppgifter. TACK! Jag har många avundsjuka vänner...

Anonym sa...

creativeflairchic
Upptäckte idag denna blogg som jag tror ger många svar på dina funderingar kring bloggandet.
Och då ska man väl invänta nästa tävling...
Ha en bra dag
//AnnA

MiaMaria sa...

Gratulerar vinnaren!!!!!!!

HA´det så gott!
Miamaria

Under en vind sa...

Grattis till vinnaren!!!

Va kul med en massa nya projekt!!! Kram!