onsdag 19 mars 2008

Kreativitetsrum

Idag visar jag er bilder från vårt arbetsrum, kontor och ateljé. Rummet fungerar till allt. Här bloggas det, sys, målas och pysslas. Skönt att ha ett rum där kreativiteten får flöda fritt! De jag visar idag är den ordningsamma sidan - KONTORET: ) Ja, ja, jag erkänner, den andra är ganska så ordningsam den med *skratt*
X


Vi hittade inget snyggt skrivbord som höll rätt mått. Så vi köpte helt enkelt en vit köksbänkskiva för att få det att stämma med rummet. Med 4 ben och en hurts blev det komplett. Allt från IKEA. Stolen är köpt på auktion.


Så här kan det se ut när jag bloggar. Om jag inte sitter på nedervåningen, i sängen, i kökssoffan, i tv soffan :) Ja, datorn den följer mig. Men sedan vi fixade till arbetsrummet har jag hållt mig på "kontoret". Resten av kreativitetsrummet får ni se en annan gång :)



Denna perfekta komihåg hållare på kedja är en favorit. Den går att beställa av mig. Kedjan är en meter och innefattar 10 klipps. Priset är 100:- inkl frakt. Är du intresserad, maila mig på simplicity@live.se

X
Nu är snön äntligen borta här :) Blev lite orolig igår, man hade ju nätt och jämt tagit fram de små ballerinaskorna i hopp om att våren var på väg, men vad händer, snöflingor stora som dassalock singlar ner!! Blir så less!

X

Ses imon!

Jannice

X

14 kommentarer:

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Här var det ordning och reda vill jag lova! Snyggt och enkel inredning. Me like! Kul med kedjan med clips som komihåg-tavla eller vad man nu ska kalla det!

Kram Annica

Unknown sa...

Jösses vilket välstädat pysselrum!! Har aldrig sett på maken hi-hi...Du skulle bara se mitt??!! =) Tror att du skulle svimma baklänges då ha-ha...En riktigt glad påsk på dig! Många kramar Malin

Jenny Oak Fae sa...

Ordning & reda!

Måste vara skönt att ha det så, här hemma är det allt som oftast kaos :(


Tack för kommentaren om min blogg, jag blev så GLAD !!!

Kram & Glad Påsk!

/ Jenny

<3

Vackrare vardag sa...

Ser jättesnyggt ut! Där skulle jag kunna tänka mig att släppa kreativiteten fri!

Anonym sa...

Oj så ordningssamt. Vi har lite finderingar hur vi ska göra i vårt arbetsrum, bra att få se hur andra har det.. Tror att jag ska fösöka bli lika ordentlig som du! Men du, var förvarar ni alla papper och pennor och pärmar...??

IKT i min vardag sa...

Snyggt och prydligt, en fröjd att arbeta där ju! Kedjan var smart-fin!

Kram

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

Så snggt o praktiskt ju!!!!Härlig pysselvrå..tänk den som ändå hade det juu!!!

Många prinsesskramar!!
~~*♥Millan♥*~~

~~*L O V E*~~

Karin i Villa Grå sa...

Här har du en till som är dödligt less på vintern. Snön vräker ned, bilarna slirar runt trots vinterdäck och det enda man kan roa sig med i trädgården är snöskottning. Hur kul är det? Blä! *sur*

Bättre då att stanna inne och kolla in bloggar :-)

Ert arbetsrum är ju en dröm, det är så där det borde se ut på alla kontor och arbetsplatser runt om i världen.

Kram!

Karin

Nettan sa...

Åh vad jag avundas ditt dator/pysselrum...*suck*.
Så fint du har det !!
Här har sambon inte ens fått upp listerna & så förvaras oxå utedynor mm skräp...inge mys här inte ;0)
Ha det gott..
Önsker er ~ GLAD PÅSK ~
Kram Nettan

Maria sa...

Härligt med ett rum som rymmer allt! Vi har ett rum vi kallar kontor. Här står den ena datorn och så har vi en stor mysig fåtölj att sitta i. Planen är att inreda vinden och då kommer det gå en trappa upp ifrån kontoret till vinden. Rymmet blir då lite mindre men i gengäl så kanske jag kan ha lite sy och fixar rum där upp på vinden. Hade varit skönt att kunna ha allt framme, i snygga förvaringar. Tycker ni har lyckat bra med erat rum!

Radhusdrömmar sa...

Verkligen snyggt och stilrent!!
Förstår att du gillar att sitta där och blogga.

Ha en riktigt bra påsk!

Kram Johanna

Anonym sa...

Ja nog var deet rent och snyggt kring din bloggplats alltid :)

MiaMaria sa...

Ordning och reda...Toppen!

Ha´det så gott!
Miamaria

Mia sa...

Vilket härligt och inspirerande arbetsrum. Önskar att jag också hade nåt sånt.

Glad Påsk!
Kram Mia