tisdag 11 december 2007

TV bänk lösning

Är det någon mer än jag som blir fullkomligt allergisk mot fula tekniska prylar och sladdar. Hua, det bara kryper i mig. Så när maken och jag bestämde oss för att köpa platt tv blev jag galet glad. MEN, även om nu tv:n hänger på väggen så finns det ju en massa fula saker som ska finnas under den, så som dvd, cd spelare, högtalare, karaokemaskinen : ) sladdar....
X
Det var faktiskt min man som kom på idén. Jag hade ropat in ett gammalt radiobord, i samma stil som vårt soffbord. Där finns hyllor som ger plats åt alla tekniska prylar. Sedan (hör och häpna) sydde jag ett litet linne draperi, som gjorde det hela betydligt mer harmoniskt och trivsamt att titta på. Samtidigt går signalerna från fjärrkontrollen genom tyget, så man behöver aldrig fixa med det.
X
Superlösning tycker båda jag och maken! Där sladdarna från tv:n går har vi nu satt en list som ska målas i samma färg som väggen. Snyggast är förstås att dra sladdarna i väggen. Ett annat tips är att sy som en lång påse i samma tyg som draperiet som rynkas längs med tv och ner till golvet. Det blir supersnyggt! Men så pysslig har jag inte varit :)
X

8 kommentarer:

Inredningsgalen sa...

Håller med, finns inget värre än alla dessa tekninska prylar och sladdar är jag nog allergisk mot. Jag offrade motvilligt mitt gammla serveringsskåp att ha tv på. Heller det än att hänga den på väggen. Han tog bort backstycket på skåpet och nu har via alla sladdar och prylar gömda där inne. Snygg så länge skåpet är stängt i alla fall. Synd att tv skall vara så stor bara, tack och lov hittade vi en ganska så ljus tv nästan vit, så den smälter in ganska bra med det andra i rummet.
Di lösning var superfin!!!!!

Vårt lilla hem sa...

Det blev ju jättebra!! Vilken fin idé! Gillar draperi starkt, det är en superlösning att dölja massa mindre fina saker bakom :)

Kam, Jenny

Jenny sa...

Vilken läcker ide´!!
Det blev ju kanonfint!
Må så gott!
Kram
Jenny

Emma sa...

Fiffig lösning på sladd problemet!!
Ska försöka å lägga påminnet.... *guldfiskminne*

Ha en bra vecka!

Handplockat sa...

fin fint =)

Smultron och glass sa...

Åh, jag hållr helt och hållet med, det finns inget värre än teknikprylar och framför allt sladdarna som hör till! Men det var ju en superlösning som du fixat till! Jättefint blev det!

Nicolinas boning sa...

Smart av din käre make...samma lösning som min kom på under bänken i köket!
Ibland får dom till det;-)
Rent och snyggt,kanhända att jag tar efter din ide´:-)
Vilka otroligt vackra rosa amaryllisar du visar i ett tidiigare inlägg...jag vill verkligen,verkligen ha!!!
Kramar/Birgitta

kitty sa...

Vilken ursnygg väggfärg ni har i hallen, vilken färg är det?