torsdag 28 februari 2008

Längtan efter värme

Fick precis ett SMS från mamma och pappa som är på semester i Thailand. Ååååå vad gott det hade varit med lite värme och sol. Nu har det varit några riktigt trista dagar, men idag skiner faktiskt solen på en blå himmel. Får mig att längta till ljusa sommarkvällar med värme. Denna bilden tog jag i somras, när maken och jag tog med oss kvällsmaten och gick ner till stranden. Det är knappt så man tror det kommer att komma en dag när det blir så här varmt igen. Men vi håller ut, bylsar på oss regnställ, tjocka tröjor och stövlar ett tag till och biter ihop. Vad är det man brukar säga. Det bästa med Sverige är ju de olika årstiderna. Yeah right!
X


X
På bilden ser ni maken, som för övrigt ligger på plus när han kom hem och överaskade mig med biljetter till Melodifestivalen i Karlskrona på lördag. Ojojoj... "Ont det gör ont men det går....". För övrigt bästa schlagerlåten ever ; ) Nu tar jag fram karaoke maskinen och laddar... Underbart med lite schlagerglamour... Och så får man hälsa på stan man bott i, i 5 år! Ska bli så kul!!
X


På tal om glamour. Min goa väninna tipsade mig om dessa underverk. Trätofflor som fått en modern touch. Underbart fina! De är verkligen något att sätta på fötterna i sommar, när man vill ha det enkelt, men med det lilla extra. Bilden är tagen från Calou hemsida, där man kan hitta fler av varianter. Annat än foppatofflan det ; )

Nej, nu ska jag se till och börja jobba! Sköt om er, ses imon!

X

Kram Jannice
X

9 kommentarer:

Anonym sa...

God Morgon, så skulle man het det lite oftare... Kanske inte året om för då kunde man inte uppskatta det lika mycket. Toffflorna är jätte söta, men de gör ju inte precis små fina fötter. Håller på och packar ner baddräkten. Ikväll bär det av tid värmen.
Ha det gott så länge och en bra dag
Kram // AnnA

Cin sa...

Åh, vad härligt med kvällsmat på stranden. Det längtar jag oxå efter. Fast idag skiner solen så då går allt lite lättare.
Ha en bra dag. Kram Cin.

Radhusdrömmar sa...

Vilka tuffa träskor!
Jag är jätteavis att du ska får kolla på "Mello" som jag kallar det :-)
Gillar det väääääldigt mycket.

Ha det så jättekul och sen får du rapportera om hur det var.

Kram Johanna

IKT i min vardag sa...

De kan verkligen göra träskor! Vill ha ett par vita med sidenband till midsommardansen!

Härlig sommarbild.

Kram Linda

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

Men så avvis jag blir..biljetter til mello....vilken go man du har!!!

ja vem längtar inte till sommaren, ja våren med för den delen..vädret i sverige är ju helt sjukt ju...det måste ha åkt på den största influensan av oss alla!!

Fina träskor med!!

Kramizz Millizzz

My White Cottage sa...

Vilken härlig bild! Får en verkligen att längta ännu mer till varmare tider. Vill verkligen ha lite värme nu, sitta mot en husvägg och känna solenstrålar VÄRMA... Längtar!!!

Så kul att få gå på melodfestival! Jag var i Linköping 2005 och det var jättekul!

Kramar Jenny

PS. Självklart får du länka till mig!

Solsjö - Under en vind sa...

Ser härligt ut att inta maten vid havet så där! Till såna stunder längtar man!

Coola tofflor!

Då ska vi hålla koll efter dig på tvskärmen på lördag! Du kan väl vinka...hi hi....

Kram!

Anonym sa...

va, nu förstår jag inte....foppa-toffeln som är så snygg ;-) eller inte! *fnissar*

Änglahem sa...

Vilka träskor!!! nästan så att jag skulle kunna tänka mig träbonnor, inte haft sen jag var liten! Superfina!!

Såg eran lilla sladdgömma här nedanför, vilken TOPPENIDÉ!!, sladdar är ett evigt aber!, fult och dammsamlande men detta var bara så bra!

Ha en skön helg!
Kramar
Ulrika