söndag 10 februari 2008

Vår hall

Då var helgen över och det är åter igen ny vecka. Efter schlager "chocken" har man tagit av sig paljettklänningen, lagt karaokemaskinen åt sidan och återhämtat sig. Den största behållningen av denna musikfest är ändå Kristian Luuks humor och den underbara Björn Gustafsson. Haha... han är ju hur skön som helst!
X
Kom på att jag inte visat er vår hall. Fick stå halvt ute på gatan för att få något sånär berättande bilder. Grannarna börjar väl undra.. Vi bor ju i ett gatuhus så när jag skriver står halvt ute i gatan, så menar jag det :)
X


Fick frågan i jul vad vi hade för tapet. Den är från Sandberg och är grå/brun. Underbar, lite pampig och gör sig verkligen till de vita snickerierna. Draperiet bakom är mörkt brunt (ser lite lustigt ut på bilden) och döljer förvaring av jackor, skor, mössor och vantar. Ropade in en kristallkrona på auktion för en tid sedan, vilket blev pricken över i:et då vi har 4, 20 m i takhöjd och man vill ha ett pampigt emottagande när man kommer hem :) Men de bilderna kommer senare i veckan....



Hoppas ni alla får en go start på veckan... Ses imon!

X

19 kommentarer:

husnummer30 sa...

Vad fint! Och du har rätt - tapeten är supersnygg till de vita snickerierna. Väntar med spänning på bilder på kristallkronan.

Ha det bra! //Jill.

Ulli sa...

Vilket fint hem ni har! Ljust och frächt. Jättefina bilder som inspirerar.

Ha en bra dag!
Kram Ulli

Anonym sa...

Det ser väldigt inbjudande ut i er hall. 4,20 i takhöjd i ett gathus, det var inte illa!

Maria sa...

SUper snyggt! Gillar så den vita trappan. Igår tog jag första taget med vitfärg och pensel på trappan. Efter 3 timmar och totalt yr i huvudet utav färgånger, sitter kvar i dag med, så är nu trappan grundan. Två gånger till så kanske, kanske om jag har tur, så är den lika fin som eran!

Anonym sa...

Nu har jag kollat igenom din blogg lite och gud vad fint ni verkar ha det hemma!! Jag tycker med att det är jättekul med inredning=)

På Norrgården sa...

Verkligen fin tapet! Är ute efter något liknande till vårt "finrum" där också en kristallkrona ska hänga! Ska bli spännande att se hurdan du har valt! Ha en bra vecka! Kram

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

Håller absolut med dig...Björn Gustavsson var bäst!!!!!

Jätte snygg hall!!! Vi har nästan samma tapet i köket, som fond vägg!!Gråsilvrig med medaljonger...den skymtar fram på flera av mina inlägg i jan...kika in får du se!!!!

ha en skön vecka!!!

Johanna sa...

Va fint det ser ut!

My White Cottage sa...

Vilken underbar hall! Gillar tapeten skarpt, vi hade målat en grå-brun fondvägg i vårt sovrum i vårt gamla hus och jag älskade den färger. Som du själv säger, så snygg ihop med vitt!

Kan bara hålla med dig om melodifestivalen... Vilken chock!! Vad hände liksom??!

Ha en toppenbra vecka!
Kramar Jenny

Anonym sa...

*Fnissar lite* Ja grannarna här undrar nog oxå ibland om jag inte är lite galen... ;)

Radhusdrömmar sa...

Jättefin tapet!
Ska bli kul att se kristallkronan.

Ha det gott!

Kram Johanna

Anonym sa...

Hittade nyss hit och jag måste bara ge dig beröm för hur avckert ditt hem är! Misen var fager han med :) Bokmärker din sida :) Kram, Josephine

Eleonora sa...

Väntar med spänning på fler bilder. Lycket det du här visar!
Kramisar

Anonym sa...

Underbar tapet. Ser redan nu fram emot att se hur det blir med kristallkronan!

hugan sa...

Fin blogg och mycket inspiration!
Blir spännande att se kristallkronan, nåt som vi funderar på åxå med nära 7 meter i takhöjd i hallen.

Stämningsfullt sa...

vilken fin hall! Älskar tapeten :)
En kristallkrona i hallen är en dröm vi har. Men skulle vi hänga en i vår pyttelilla hall med lågt tak så skulle vi inte ens komma in, haha!
Kram!

Anonym sa...

Va fint det ser ut! Tapeten är verkligen fin! =) Blir spännande att se fler bilder sen. =) Ha en skön kväll. Kram

Anonym sa...

Vad hände med "tipsa om hur du med enkla medel kan fräscha upp (makens) arbetsplats *blink*"?? Jag väntar fortfarande! :D

emmiz sa...

Hej! Emma från Småland här. Kul sida du har! Jätte fint! Fick adressen av Mona för ett tag sedan men inte fått tiden... Hoppas allt är bra med er. Kommer åka neråt i slutet av mars tittar gärna förbi om ni har tid? Ha det jätte bra och hälsa kusinen Många kramar emma