torsdag 8 november 2007

På min önskelista

Det börjar som sagt närma sig jul och man har börjat tänka på julklappar så smått. I år tog mina kloka föräldrar upp ett nytt önskemål om julklappar. Vi ska alla ge varandra upplevelser. Det tyckte jag var en kanonidé. Ingen hysteri om att springa och köpa en massa paket... och till slut köpa "bara ett paketet till...något litet". Känner ni igen det? Jag är sanslös, kan inte sluta! Så varje par i år ger bort en upplevelse till det andra paret... Roligt! Kanske slutar med att vi alla åker ut på samma äventyr *skratt*.


Trots detta kan man väl få drömma om lite önskeklappar...
Detta är min absoluta "vill ha lista" just nu.


Två av Philip Starcks karmstolar "Louis Ghost" och en gammal kökssoffa till vårt vitlaserade matsalsbord... Oj oj oj, kan se hur fint det blir : ) Plexiglasstolen är underbart läckert att kombinera med en shabby chic stil.

Som plockgodis! Starck har även gjort ovanstående stol, Victoria Ghost. Retligt härlig är ju den rosa plexiglasstolen.... Hade man bott själv vett i tusan om jag inte hade köpt in en rosa till hemmet *skratt* BEDÅRANDE!

Kartells lampa Bourgie, formgivare Ferruccio Laviani. Med sin klassiska antibarockstil och i transparent färg hade den passat utmärkt på vår sideboard i vardagsrummet. Snälla tomten!
X

Och så är jag fullkomligt helsåld på sänglinnen och sovplagg. Gant har just nu superlyxiga påslakan!

Här är en stass jag gärna går runt och myser i under julhelgen!

Bilder: möbler Kartells hemsida, påslakan Gant, pyjamas Ellos, strumpor Odd Molly


2 kommentarer:

Stämningsfullt sa...

Vilken härlig önskelista! Om jag fick önska mig vad jag ville så skulle min lista bli låååång ;)

sofie dykes sa...

Hejsan!
Fick tipset att spana in din blogg av en kompis idag och jag fastnade genast för ditt mysiga hem. Själv bor jag i Lund och har, liksom du, ett passionerat intresse för inredning.Vårt hem går i stilen romantiskt/shabby chic/lantligt med mycket inspiration från danska designers, onredningsmagasin och olika mysiga ställen jag besökt genom åren. Måste bara tipsa dig om mina tre favvobutiker vad gäller hem och inredning just nu:
1. Västra Ströö 39
2. Fridas gård, Haglösa
3. Katarina Ellmers blomsterverkstad i Hönsinge
Tre riktiga pärlor, har du inte besökt dessa ställen så åk dit och inspireras så snart du får tid. Tror att du kan kolla in dem alla på nätet dessutom.
Tittar snart in på din blogg igen!
Hälsningar Sofie i Lund