onsdag 12 december 2007

Omge dig med vackra ting

Tänk vad det gör mycket att sätta samman sina älsklingsprylar, lite belysning och sedan njuta av stämningen som det ger. Livet är alldeles för kort för att inte omge sig med vackra ting. Tända ett ljus och bara njuta av ögonfröjden. Är det inte härligt? Idag visar jag bilder på vår sideboard i vardagsrummet. En modern möbel med mycket förvaring. Just nu är den dekorerad med "juliga" saker.

X

X

Kaminen är vår favorit så här års. Underbar att elda i kalla kvällar. Den värmer vardagsrummet på ett ögonblick, samtidigt som den ger en enorm "myspys" stämning.

X

X

Lite saker som för mig är vackra och passar tillsammans på brickan. Äntligen har min mans pokaler kommit till användning *skratt*. Här får årets skyttekungsskål prydas med julgranskulor tills de snart ska hängas i granen.
X
X

X

Vitt, silver, tenn, grön mossa och en vit hyacint tillsammans med levande ljus skapar stämning och sprider välbehag i hela vardagsrummet.

X

X

Amaryllisen har slått ut, är den inte underbar? Nej, nu ska jag fixa färdigt mina kolor som jag gjorde igår. De ska slås in i smörpapper och "blingas" lite ; ) Må så gott på er!

X

18 kommentarer:

Solsjö - Under en vind sa...

Godmorgon och tack för titten hos mig! Jag har en dold blogg också...där det finns mer inlägg och mera bilder! För att komma dit måste du maila mig på underenvind@telia.com! Då skickar jag dig en inbjudan! Ha en bra dag! Kram!

Tea Kristin sa...

Takk for hyggelig kommentar på bloggen min! :) Så mange flotte bilder du har på bloggen din - her var det masse inspirasjon! Jeg legger lenke til deg fra min blogg jeg :)

Ha en strålende dag! :)

Karin i Villa Grå sa...

God morgon!

Här hade jag en liten svacka och gick runt och undrade varför man lägger så oändligt mycket tid på att förändra och förbättra, när man ändå inte blir klar. Men så kikar jag in på din blogg och läser att livet är för kort för att man inte ska omge sig med vackra ting och du har så rätt!

Skönhet är näring för själen; jag behövde bli påmind om det. Dina texter är så välskrivna och passar så väl till dina vackra bilder.Jag tror att jag ska göra det till en morgonritual att alltid titta in här, innan jag får för mig att det kanske egentligen inte spelar så stor roll vad vi gör eller hur vi gör det..!

Många kramar,

Karin

Karin i Villa Grå sa...

Du, jag tar och länkar till dig. Säg till om det inte är okej så tar jag naturligtvis bort länken igen.

Kram!

Hilsen fra landet sa...

Ojoj, vilka bilder! Härligt.
Inte svårt att se din glädje i interiör och färgkombinationer!
Kram

Vårt lilla hem sa...

Du har så rätt!!

Jag tror vi behöver påminna oss själva lite oftare om att ta oss tid att njuta av allt vackert vi har runt om oss. Både i och utanför hemmet. Känslan av att gå ut i skogen en morgon och bara lyssna, se och uppleva är nästintill oslagbar, liksom att sätta sig i soffan och se sig om och bara koppla av och njuta en stund. Annars finns det ju ingen mening med att pyssla och inreda om vi inte tar oss tiden att sedan uppleva allt fint.

Tack för tänkvärda ord!

Kram, Jenny

På min gatan i stan sa...

Vilken underbar blogg du har! Lägger dig genast till mina favoriter! :-)

Kram Martina

MODERN COUNTRY sa...

Så gøy at du kom innom meg og i tillegg la igjen en kjempehyggelig hilsen!
Selv har du er vakker blogg, og jeg elsker din skjønne Bosse!!
For en underbar farge han har :))

Aina

Mollys Hus sa...

Vilket mysigt hus du verkar ha! Underbart söt katt :) Är det en norsk skogskatt?

A Seaside House sa...

Så koselig du har pyntet :) Og så fin Bosse er:)

Eva Agnes sa...

Så underbart det blev med spotlight på den raffiga tavlan. Rött som inslag i det vita är urläckert.
Kramar Eva Agnes

Stämningsfullt sa...

Det är så fint när man pyntar sådär på en bricka!

Nygammalt sa...

Vilka underbara bilder du bjuder på. Maken måste vara stolt nu då ;) Var ju en perfekt förvaring *hi hi*
Kram.

Marie sa...

Jag tycker precis som du, klart man ska njuta av allt som är vackert! Jag njuter av din dekorerade bricka och den vackra amaryllisen.

Kram Marie

Unknown sa...

Hejsan! Härlig kamin!
Ha en underbar Lucia i morgon! Kram Petra
http://www.metrobloggen.se/romantiskahem

Wickans värld sa...

Kul du hittade till mig! Annars har jag aldrig hittat till dig!!
Ska hälsa på dig ordentligt nån kväll, nu ska jag bara tjuvkika lite!!

Ha en mysig Lucia!!

Evelinas hus sa...

Hej,
Vad mysigt du har det här. Jag blir osäker på om jag varit här eller inte tidigare. Vilken smart lösning du gjort till TV:n, snyggt. Huset ser väldigt vackert ut på utsida också.
Kram Caroline

Mys liv och hem sa...

Vilka vackra bilder