fredag 18 januari 2008

Ateljén

I helgen som gick pysslade jag till det i min ateljé. Det blev inte bara en kudde sydd till vardagsrummet utan även lite annat. Så här kommer ett exempel till på vad jag och Pfaffen åstadkom :)
X


XJo då, det blev en kudde till för att liva upp mina "funderafåtölj". Enligt feng shui så gynnar den gula färgen kreativitet och skapande, och gör oss glada. Som jag sagt tidigare är jag ingen gul människa, men gillar det här tyget, och kudden blev fin ihop med väggfärgen och fåtöljen. Och man brukar säga att man skriker efter den färg man behöver, se bara på alla som talar om pasteller för att underlätta i vintertid. Jag vill förmodligen ut med min kreativitet :)

X
Förra helgen gjorde jag verkligen ett hästjobb och rensade ur gammal "bröte" i ateljén. Köpte ny förvaring och fräschade upp det blivande kontoret. Här är en smygtitt.... Fortsättning följer på måndag ; )Önskar er en trevlig helg och hoppas på att inläggen har gått bra under veckan, trots att jag varit på resande fot. Men jag kan tänka mig maken klarat det här exemplariskt. Här om dagen nämnde han orden feng shui, färg och form med största inlevelse... Ska nog pussa lite extra på honom ; )
X

14 kommentarer:

Nostalgi och romantik sa...

En färgklick här och där i rummet lyser upp! Kudden var fräsch och lite modern! Kul!
Kram
marie

Inredningsgalen sa...

Din make skall ha ett stort TACK som lägger ut dina bilder när du nu är på resande fot. Tur för oss, vi hade inte klarat oss utan!

Radhusdrömmar sa...

Vad fint! Det blev fint med lite färg!


Kram Johanna

SEASIDE LIVING sa...

Jag säger detsamma; stort tack till din make som lägger ut nya inlägg när du är borta som vi få njuta av!

Jättefint! Då jag själv håller på och donar runt vårt skrivbord med skåp och förvaring ser jag verkligen fram emot fler bilder från dig!

Ha en supermysig helg!
Kram Jenny

Vackrare vardag sa...

Så fräscht det blev med kudden! Väntar med spänning på fler bilder. Har mitt pysselrum i en typ v hall/aula och håller för tillfället på att röja och sortera där, så jag väntar mig lite tips;) Dessutom skall jag också börja kalla mitt rum för ateljé, det låter mycket trevligare:)

Ha en skön helg!

Annika sa...

Vilken härlig färg och snyggt tyg på kudden! Ser framemot fler bilder! Hoppas att du har det bra, vad det nu är du har för dig! :) Trevlig helg!

Ulli sa...

Det blev kanonfint med kuden. Den livar upp!
Ha en fortsatt trevlig dag.

Kram Ulli

Janickes sa...

Med et slikt atelier kommer vel inspirasjonen straks! :-)

God helg!

På Norrgården sa...

Gult mot vitt ör verkligen fräscht! Nu vill jag också ha så...fast jag har ju ingen vit fåtölj! Lät härligt annars med en funderafåtölj! Ha en bra helg! Kram

Petra Bloggar sa...

åååh vad fint! va piggt det blev med kudden *gillar*

latara sa...

Kudden var fin! Jag är inte heller en gul människa men i din fåtölj passade den verkligen in fint.

Maken din har varit hur duktig som helst! *applåderar*

Kram!

Under en vind sa...

Underbar hörna med en solglad kudde! Fortsatt skön helg, kram!

Johi sa...

Jättefint med kudden!

Anonym sa...

Hej Hej! Kikar inom här för första gången. Trevlig blogg du har. :)

Sådant citrontyg köpte jag på rean på Åhléns nyligen. Tänkte göra mig ett par kuddar till soffan så småningom. :) Fin blandning du har i ditt hem.

Ha en trevlig dag! /Malin

Min blogg http://inspirationsdesign.blogg.se/

Kika gärna inom. :)