onsdag 23 januari 2008

Mina tankar och ett tips!

Just nu skriker kroppen efter vår och värme. Vad vore inte bättre än att dekorera hemmet med lite energi höjare. Feng Shui handlar om att leva i harmoni med sin omgivning. Att vi ska inreda våra hus så vi mår bra. Tanken är att vi ska jobba med naturen, inte mot! För naturen vinner alltid.
X
Feng Shui är ingen inredningsstil utan kan appliceras på alla hem.
X
I fjärrran östern är det vardagsmat att använda sig av dessa kunskaper när man inreder såväl hem som företag. Personligen (och det finns även vetenskapliga bevis på detta) mår man bättre i dessa länder, fördet finns en harmoni, balans och ett välbefinnande. I västvärlden är vi dåliga på att stanna upp, bo in oss, känna efter vad som är bäst för oss just nu. Livet förändras, vi bor ensamma, vi blir sambos, vi bildar familjer osv.
X

Jag har respekt för 6000 år gammal kunskap och tror att vi har mycket att lära av varandra, och jag tror och hoppas att framtiden kommer handla mycket om inredningens betydelse för vår hälsa.X

Påslakan är något jag har "dille" på. Det är väl underbart att få lägga sig i en nybäddad säng? Och att det samtidigt är dekorarativt och omhuldande på något sätt är ju inte ett minus. Då jag är väldigt feminin av mig, fullkomligt älskar jag denna bild från La Redoute Home. Ett tips! Kika in här, just nu har de vinter rea, och massor med fina påslakan. Denna underbara bild inbjuder till god sömn och får tankarna att sväva bort till våren :)

X

X

Även denna bild inbjuder till myspys. Kanske har du redan vackra lakan, bädda rent idag, köp lite färska blommor och sätt på sängbordet, tänd ett ljus och lägg dig lite tidigare ikväll med en god bok, eller en god man ;)

XX


X
En del av er har frågat efter bilder på min konst, så imorgon tänkte jag visa er några av mina alster. Må så gott så länge!
X

14 kommentarer:

Stämningsfullt sa...

Hej!
Så fina bilder från La Redoute!
Det är bra att passa på när de har rea! Såg att de har en hel del fint i nya katalogen också!
Ha en bra dag!

Stina sa...

Härliga lakan...

Nu blir nästa projekt att fixa till ovanvåningen och framför allt sovrummet..får se vad Pierre säger om det...

Klagar han skyller jag på dig och din blogg :)

Kram!

annmi sa...

WAOo,såå fina ZzzZ Bilder :)
Måste ju säga att Bosse é föör söt mé...

Jam & Kram!!!

rost&rosor sa...

Vad vårfint med det ljust rosa-vita sovrummet.(Bosse är bra söt)m.v.h.Katta

SEASIDE LIVING sa...

Ljuvliga sovrumsbilder!!!

Ska bli spännande att se mer av din konst!

Kram Jenny

En Doft Av Danmark sa...

Ååhhh så spännande att få se din konst! Ska bli såå spännande!

Kram
Dorthe

Radhusdrömmar sa...

Vilka fina bilder, jättemysiga sängar!
Ska blir kul att se din konst.

Kram Johanna

Vita tankar sa...

I den sängen kryper jag gärna ner och nanar lite! Använder mycket rosa inslag hemma just nu, blir så vårfräscht.

Kram Linda

MiaMaria sa...

Jag tror jag slänger mig på någon av sängarna de ser inbjudande ut..

Mycket vackert finns i denna katalog.

Miamaria

På Norrgården sa...

Härliga våriga bilder! Rosa känns riktigt fräsht! Påslakan är ju en vardaglyx till ganska billig penning som man kan få unna sig tycker jag! Kram

Ulli sa...

Vilka fina, mysiga påslakan. Finns det något härligare än att nyduschad lägga si i en renbäddad säng. Kanske med en ny inredningstidning att läsa.

Ha en fortsatt bra kväll!
Kram Ulli

Maria sa...

Tak for din kommentar til mig *SS*. Tallerkenhylden er, tro det eller ej, købt i en dagligvarebutik (madbutik) til under 200 kr.

At krybe i seng i rent, velduftende, og endda smukt sengetøj - DET er livet, og en af de helt store nydelser. friske blomster i rummet også som du pointerer, det sætter jo prikken over Ièt. Herligt :)

Snäckornas sjö sa...

Oj, vad inbjudande det ser ut! Skulle lägga mig tidigt i kväll...och nu är klockan 23.34. Det där med god bok eller god man...Försökte locka med mig sambon ,men han tänker spela NHL-hockey på datorn...då får det väl bli en god bok i stället då..suck! ;-)

Du har en härlig blogg!

Snäckornas sjö sa...

Oj, vad inbjudande det ser ut! Skulle lägga mig tidigt i kväll...och nu är klockan 23.34. Det där med god bok eller god man...Försökte locka med mig sambon ,men han tänker spela NHL-hockey på datorn...då får det väl bli en god bok i stället då..suck! ;-)

Du har en härlig blogg!