torsdag 10 januari 2008

Köksdetaljer

Det finns vissa saker i köket som jag tycker extra mycket om. T ex dessa underbara Lexington kökshanddukar och grillvanten som jag fick av min söta bror i julklapp. Han vet då vad hans syster vill ha. Nu har de åkt fram när julen åkt ut.
X

X
Jag har sagt åt maken att dessa använder vi INTE, de är endast till beskådning *skratt*
X
X
En favorit är denna tekannan från Design House Stockholm. Den fick vi i bröllopspresent av några vänner och den används flitigt. Detta är den stora modellen. Den finns även i en mindre modell.
X
X
Burkarna i bakgrunden är från IKEA och är super att förvara massa småplock i köket. Den stora har vi bröd i. Tycker de är riktigt fina och mjukar upp mot tegelstenen.
X
Imorgon tänkte jag visa er lite bilder från vårt lilla kök. Vi ses då!


X

10 kommentarer:

Radhusdrömmar sa...

Vilka fina handdukar, var på väg att köpa något liknande på Bruka, men det där var verkligen fina. De där burkarna från IKEA har jag också funderat på att köpa.
Fint med teglet i köket!

kram Johanna

husnummer30 sa...

Snygga detaljer! Gillar verkligen tegelväggen.

//Jill.

Maria sa...

Har försökt med det jag med att säga till sambon envänd ej! Han fattar inte, kan inte förstå varför man har grillvantar och handdukar man ej får använda. I måndags gjorde han pizza och la hela min fina grillvante i tomat såsen! KUL!!!!!

annaslantliv sa...

Ha ha, karlar och barn, det är inte lätt att ha att gör med alla gånger.
Stryker och fixar med kökshandukarna sen hittar man dom i en knölig hög på hallmattan i gruset... fast då är det inte mannen som varit framme iallafall...
Kram

MODERN COUNTRY sa...

For noen underbara bilder fra ditt kjøkken!

Og takk så mye for din kommentar fra i gård, gjorde meg glad!

Aina

Evelina sa...

fin blogg du har med många fina detaljer!
Länkar till dig, säj till om det inte e ok!

Tonje sa...

så mange vakre detaljer du har på kjøkkenet ditt...er slltid koslig å få ting man ønsker seg=)

Gleder meg til å se resten av kjøkkenet ditt også...her må hele kjøkkenet totalrenoveres så det er morsomt å få ideer fra dere andre bloggere.

Jes/Vita villa vila sa...

Visst är Lexingtons handdukar underbara!

Njuter så av din härliga blogg :) Kommer gärna åter & åter igen!

Önskar dig en toppenfin torsdagskväll!

Kram Jes

Anonym sa...

Verkligen fina handdukar! Skulle passa bra här hemma också. Och jag är alldeles jättekär i den vackra tegelväggen i bakgrunden. En sån vill jag också ha en vacker dag. =) Kram på dig och god fortsättning på 2008.

Vackrare vardag sa...

Hi hi... tänkte faktiskt fråga om använder handduken också:) Fick också en Lexington-kökshanddukk i julklapp, men vågar knappt ens använda den... hi hi.