onsdag 9 januari 2008

Rama in

Det är väl underbart att få omge sig med vackra ting. Denna tavla ramade jag in efter det att pappa köpt massa noter på en loppis. Framsidan på ett av nothäftena var denna, och jag tycker den är så vacker så den förtjänade sin plats. Passar perfekt i vårt gräddvita sovrum.
X
Hyllan är inbyggd med väggen och är fin att sätta vackra föremål på. Ljuslyktorna har jag fått av kära vänner och murgrönan får ge liv och växtlighet till den annars så vita inredningen.
X
X

15 kommentarer:

annaslantliv sa...

Verkligen vacker tavla, det är man kan man göra riktigt fina tavlor av tidningar. Klipper ut och samlar på hör i väntan på ram som passar..

Dorthe ♥ sa...

Tavlen är sååå fin!

Kram
Dorthe

Radhusdrömmar sa...

Tack för din snälla kommentar på min sida! Vilka fina bilder du har, gillar din nyårsdukning. När ni målade er trappa, var det jobbigt? Var ni tvungna att slipa mycket. Jag har nämligen liknande trappa, fast i furu och vill måla den vit.

Kram Johanna

Anonym sa...

Vilken smak du har!
Vi ska flytta nu nästa vecka, lust med ett besök och en massa idéer? :P

Sara sa...

Tack! Du är välkommen närhelst du vill. Vilken fin bild, passar perfekt på fina hyllan!

MiaMaria sa...

Verkligen vacker sida från ett nothäfte passar ju utmärkt som en tavla....Och visst ska det vara lite grönt till det vita.

Ha´en skön dag!
Miamaria

Anonym sa...

Tavlan var jättefin och verkar göra sig bra på sin plats. Gillade ramen med trots att jag brukar ha svårt för silverramar =)

My White Cottage sa...

Hittade hit via Goas blogg Landamót och har nu suttit här en bra stund och läst igenom och bara njutit till 110%. Åh, vad roligt att ha hittat hit!

Om du vill läsa hos mig kan du mejla mig på seasideliving@hotmail.com så skickar jag dig en inbjudan, då jag bara har min blogg öppen för inbjudna läsare!

Tack för all inspiration!
Kramar från Jenny

Maria sa...

Har så många fina gamla ramar hemma och ganska så tomt på väggarna. Vet bra inte vad jag skall rama in. Har en del foton på hunden som är svart vita, men jag kan inte fylla hela huset med honom.

Silkeline sa...

Enig med deg at denne flotte forsiden måtte få en ærefull plass! Helt nydelig......soverommet ditt ser innbydende og fredfullt ut.....skulle gjerne sett litt mer...hehe:)Du er virkelig kreativ, og så er bildene dine en fryd for øyet. Vi tittes....

Ann-Catrin sa...

Underbart vacker tavla..smälter otroligt bra in i ert fina sovrum.
kram a-C

Johi sa...

Jättefint! Jag älskar murgröna men lyckas aldrig med den... Några tips?

Jennys Vita Villervalla sa...

Jättefin tavla!
Och hyllor... ja det kan man bara inte få för många av känns det som:)
Ha en fortsatt bra vecka!
Kram
Jenny

Johi sa...

En fråga - hur får man fram statistik om sin sida (antal besökare totalt, online osv) Ser att du har det och även andra blogspot-användare men jag lyckas inte hitta hur man gör...

Anonym sa...

Så fint!! :)