tisdag 8 januari 2008

Ruggigt

Men vad är det för väder där ute idag? Hua, hur ruggigt som helst. Nu ska jag ta en promenad sen ska jag tända en brasa i kaminen. Det här är nog den bästa investeringen man kan göra i ett hus! Vi hade turen att flytta in i ett hem som redan var berikat med denna guldklimp. Den ger inte bara värme utan också en mysig stämning i hela huset.



Till vänster ser ni vår trappa upp till 2:a våningen och ner till källaren. Målat i Nordsjö vit färg blank 90. Lyktan är köpt på indiska för en tid sedan.


Vi ses imon och ha en härlig tisdag!



X

15 kommentarer:

MiaMaria sa...

Trevlig promenad.
Visst är det härligt med dessa härliga kaminer.

Ha´en bra dag!
Miamaria

Anonym sa...

Hej! Hittade nyss hit och måste fråga hur höga dina golvlister är? Bor själv i en lägenhet med 3,20 i takhöjd, jättefin och helt vitmålad men de har plockat bort all struktatur. Så nu ska jag börja fixa till hade jag tänkt, och tyckte dina lister va snygga! Hoppas på svar! /Marie

Anonym sa...

Supersnällt, ja det var till hjälp för det är sådanan jag vill ha. Tror det kan göra sig i och med det är så högt i tak! Tack tack, ja hon är en söt liten busunge=) Gillade din blogg, lägger till dig bland mina "bloggar jag besöker" om det är okej! =)

Anonym sa...

Du har helt rätt, kaminer är helt underbara! Speciellt vintertid :)

Ja, Romantica kommer bli en riktig sötnos. Hon ska tydligen vara den mest glupska av ungarna, så det kommer väl kosta en hel del att ha henne :) Så lilla Bosse har blivit knipsad, stackare! Men livet blir kanske lite lättare...

Men man måste få retas lite, eller? Du som har så sjuk snygg klädsmak måste frambringa samma andnöd :)

Någon på Stinsen. sa...

Hej!
hahahha du är inte den enda som skrattar åt Pippin, funderar på att öppna en blogg år honom....
Underbar 16 tips, tål vekligen att tänka över.

Vilken mysig blogg, och vad fint du har.
kram ia

Maria sa...

Gud vad mysigt! Själv får man nöja sig med en bunke blockljus i fusk öppna spisen, men det är mysig det med. Tack för tipsen ang tyget. Är två av mina favorit butiker när jag är i Helsingbor. Skall skicka bästa kompisen som bor där, för att kolla.

Hanna sa...

Vilken fin och intressant blogg. Bosse är nog i ärlighetens namn den tjusigaste katt jag någonsin sett. Gud så söt.
Ha de gott

Anonym sa...

Tack för din kommentar, det gläder mig att du vill kika in i min värld igen. Gillar din sida också , så jag kommer tillbaka.

Mysigt med en kammin, när det är lite ruggigt ute.

Tonje sa...

kaminer og peiser er virkelig med på å lage stemning...virkelig ett flott bilde du viste i dag....stikker nok snart innom igjen...ta gjerne en titt på min blogg=)

Ann-Catrin sa...

vad underbart med er kamin..kan förstå hur mysigt det ska vara att sitta där och kura..med något varmr. det är så rofyllt.
Vi ska snart sätta in en i vårt vardagsrum.. jag längtar!
Kram A-C

Johi sa...

Tack för ditt besök hos mig! Du har en underbar blogg som jag länkar till om det är ok?

Mys liv och hem sa...

Vilken vacker kamin.Det blir så snyggt med svart i det ljusa.Jag tror att jag bara gick in på bloggkoll och reggade mig.Prova och hör av dig om du undrar över något.Jag kan förmodligen inte hjälpa dig pga bristande erfarenhet men det vore roligt att få höra om det funkar =)Ha det gott

EVA / whiskyochchampagne sa...

Visst är man lyckligt lottad då man har extra värme i huset ?!
Vi bor i en gammal Norrbottensgård och då vi flyttade hit var alla tre murstockarna nästan nya...och alla 5 eldplatserna funkar.
2 kakelugnar, 1 järnspis i köket och 2 öppna spisar...känns lite lyxigt, men vi eldar ju aldrig i alla...då får maken endast hugga ved...hehe !
***
K R A M från EVA !!!

an angel at my table sa...

Vilken vacker kamin!

Kram Mari

Anonym sa...

Va härligt att kunna tända en brasa på kvällen och mysa!