tisdag 22 april 2008

Shoppingtips

Igår när jag var ute på ärende gick jag igenom åhléns och tänk vad de har förändrats från förr. Nu har de allt från kläder till heminredning. Jag hittar alltid en massa fint där och trevlig och hjälpsam personal har de också. Haha, nu kanske ni tror att jag får pengar för detta, men åååååhnej, inget rassel i kassan här inte. Men lite tips på möjlig shopping vill jag gärna dela med mig till er, mina kära läsare. Håll till godo!
X

X

Det finns gott om fina handdukar till bra priser och kvaliteter, samt detta underbara keramikfat för 379:- passar såväl på köksbordet som ute i bersån i sommar. Eller med lite väldoftande tvålar i badrummet.



X

När man väl gjort fint på toaletten, varför inte sätta en skylt på dörren så man hittar dit. Bad och Toa skylt 25:- och Välkommen 35:-

X

X

Dessa vackra stenar är fantastiska att dekorera med. En fin present till någon du tycker om. Endast 25:-/st och finns med 5 olika budskap.

X

X

Jag har dillen på ljuslykor. Inte kan man väl få för mycket av dessa ljuskällor? Denna är söt, såväl i uterummet, på terassen eller inomhus. Varför inte sätt den i ett vitmålat ljust fönster och låta det vackra ornamentet och metallen tala. Superfint och endast 59 pix!

X



Detta underbart söta överkast får mig att drömma om stugan jag inte har. JA, det är romantiskt och JA, det är så fint med två olika tyger. Vill ha! För dubbelsäng 895:-

15 kommentarer:

junhe sa...

godmorgon, fina tvålar du visar och jag gillar verkligen pläden =) ha dt gott/ kram junhe

Nettan sa...

Åh så fina saker du visar, får nog ta mig en tur till Åhlens, stenar vill jag ha =0)..
Kram Nettan

Helena Dovier sa...

Oj, vad mycket fint det verkar finnas på Åhléns nu! Jag får ta en sväng dit :-). Ha en bra dag i solskenet!
Kram från Helena

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

så mycket fint ju..har med d stenarna!!!

Ha det så fint i vår solen!!
Kramar från en kul "prick"
♥ Millan♥

Anonym sa...

Jag älskar åhléns! De har allt! Det där fatet är nog en sak som kommer att hamna i min samling av uppläggningsfat och skålar! Tvålarna är också så fina.

Kram/pernilla

n o r d i n g å r d e n sa...

Tack för fina shoppingtips!Ja, Åhléns har verkligen poppat upp sig! Mycket fina stenar och tvålar och det överkaset ska jag fundera på och den rosa skålen har jag sett förut och blev så sugen på den, påminner lite om Matteus, jättefin ju! Tack för härligt inlägg, sånt här gillar jag: ) Tack för att du raderade kommentaren fr "den andra guldknat på livet", detta har varit en aning drygt för mej... Mari

Radhusdrömmar sa...

Åh det där fina fatet har jag tittat på, det är ju så fint!
Överkastet var också fint.

Kram Johanna

S o F sa...

Håller med, nu för tiden går jag gärna och kollar på Åhléns faktiskt.

Tyvärr är servicekänslan av varierande kvalitet här i min stad. Särskilt en borde byta jobb.

Men vad gör det - Solen skiner!

Ha det bra!

PS De där stenarna finns ju överallt nu, men 25:- är billigast hittills, tror jag. DS

Maria sa...

Köpte faktiskt den fina Välkommen skylten! Passar perfekt till våran vita brevlåda ifrån BRUKA!

Solsjö - Under en vind sa...

Massor av bra tips! Flera av sakerna har jag kikat på! Kram!

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Jag var på Åhlens i fredags och shoppade lite. Bland annat de fina stenarna...Sa dock till dottern att hon inte fick berätta för pappa att jag betalat för att få hem fler stenar ;)(han tycker jag är smått tokig som hela tiden släpar hem stenar fniss)

De hade mycket vårfint på Åhlens...

Kram Annica

Kalkstenssommar sa...

Tack för shoppingtipset!

Önskar dig en härlig vårvecka

Kram L

husnummer30 sa...

Ja på Åhléns hittar man mycket snyggt. Senaste inköpet för vår del blev en ny matta - och tre av dem fina stenarna!

Ha det fint! //Jill.

IKT i min vardag sa...

Håller med om att Åhléns har väldigt mycket fint nuförtiden. Jag irriterar mig bara lite på att det man ser i annonser inte alltid köps in till alla varuhusen :-/

Stenarna har jag redan införskaffat...:-)

Kram

Malinka sa...

Håller med dig Åhlens har verkligen spottat upp sig och erbjuder ett jätte fint sortiment nu för tiden. Älskar deras tyger och "vackra saker" man kan piffa upp inredningen med. Ser att du även köpt de vackra kuddar jag sneglat på de med grått rosmönster på...vill ha :-)